25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Crowe és a francia kapcsolat

Írta: Dino

Jó dolog lehet híres színész gyerekének lenni. Russell Crowe második fia még meg sem született, amikor egy francia kisváros tiszteletbeli polgárává avatta – mivel az azóta világra jött Tennyson ott fogant meg. Crowe tavaly több hónapot is a gallok földjén töltött, hiszen a Ridley Scott rendezővel készített romantikus vígjátéka, a Bor, mámor, Provence (A Good Year, hazai bemutató: november 16.) legnagyobb része ott játszódik. A filmben egy angol bróker házat és szőlőt örököl, és kénytelen emiatt egy egészen új élettel megpróbálkozni.
A dél-franciaországi hegyi falu, Bonnieux polgárai meg vannak róla győződve, hogy a stáb ott tartózkodása idején, az ő egyik szállodájukban kezdődött az ifjabb Crowe élete. A színész ugyan nem erősítette meg a feltételezést, de nyilvánosan viccelődött már azzal, hogy a fia egy „francia kapcsolat” eredménye. A helyi polgármester azóta újra meghívta a sztár párt, és szeretné elérni, hogy náluk, a polgármesteri irodában tartsák a Bor, mámor, Provence világpremierjét.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!