For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A sárkány katonája

2006.09.22. 11:09 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Christopher Paolini még csak 23 éves, de már világhírű és milliomos. Az volt a szerencséje, hogy a szülei sosem járatták iskolába, levelezőn végezte a gimnáziumot, és 15 éves korában letette az érettségit. Mivel az egyetemhez még túl fiatalnak találták, otthon maradt, unatkozott, és írt egy regényt egy sárkányról meg lovagokról és gonosz birodalmakról. Az Eragon magánkiadásban jelent meg először, ám nagyon hamar világsiker lett: jött is a megfilmesítés (Eragon, hazai bemutató: december 14.). És ezzel a már az egész világon népszerű ifjú író régi vágya teljesült. A megfilmesítés jogát ugyanis azzal a feltétellel adta el, hogy el is játszhat egy kis szerepet az Eragonban. Nem sárkányölő hős vagy gonosz király akart lenni, csak egy közkatona: az, amelyiknek a Farthen Dur-i csatában a fejét veszik.
A producerek természetesen megígérték, hogy statisztálhat a saját történetében, és Paolini nagyon komolyan készült is a feladatra: saját maga tervezte és készítette el a jelmezét – csak azért, hogy sokszáz katona között masírozhasson egy hatalmas, kaotikus ütközet közepén.
Végül mégsem fog látszani a filmben: regénye második kötete, az Eldest megjelenése miatt ugyanis nem tudott eljönni a magyarországi forgatásra. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.