For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Kazah elnök utálja Boratot

2006.09.29. 08:37 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A külpolitikai hírek ritkán kerülnek a mozis érdekességek rovatába. Most mégis így lesz: Kazahsztán elnökét Nurszultan Abisevics Nazarbajevet ugyanis fogadja az amerikai elnök. Az egyik napirendi pont pedig egy friss amerikai vígjáték, a Borat -- Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika (Borat-Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, hazai bemutató: november 2.), melynek angol főszereplője egy kazah újságíró, Borat jelmezében ismerkedik meg Amerikával, és miközben alaposan elbánik az amerikaiakkal, a kazahokat sem kíméli. Ők pedig természetesen fel vannak háborodva, és az elnök külön kérte, hogy George Bush-sal beszélgetve ezt a témát is felvethesse.
A nagy lehetőséget persze Sasha Baron Cohen – Borat kitalálója és életre keltője – sem hagyja ki. A látogatás napján ő is Washingtonba utazik, és mint kazah újságíró – rosszul szabott szürke öltönyében, elképesztő angol akcentusával – külön sajtótájékoztatót tart. Sőt: igyekszik majd bejutni Nazarbajev elnök sajtótájékoztatójára is. Ha ez sikerül neki, biztos a botrány: Borat ugyanis nem bírja ki, hogy ne keltsen mulatságos és kínos feltűnést. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.