Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kiscsávóra akadva

2006.09.29. 08:38 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Megkérem minden nézőnket, hogy az agyát hagyja kinn a mozi bejáratánál! – ez volt Marlon Wayans szónoklatának legfontosabb része, a Kiscsávó (Little Man, hazai bemutató: november 23.) premierje előtt. –És ígérem, jól fognak szórakozni.
A Horrorra akadva kiagyalói, a Wayans testvérek (ezúttal öt Wayans működött közre a film készítésében) valóban eszetlen komédiát készítettek: Marlon törpenövésű betörőt játszik, aki csecsemőnek adja ki magát, hogy megszerezhessen egy gyémántot. A főszereplő így aztán ott sem volt a forgatáson – a testét ugyanis másvalaki, egy különösen kisnövésű színész játszotta el, neki csak később az arcát filmezték le zöld vászon előtt: a trükkszakembereknek aprólékos munkájának köszönhetően a nézők már a komikus arcát látják dublőre testén.
– Ha előbb tudom, hogy ilyen kényelmes törpét játszani, jelentkezem A Gyűrűk Ura valamelyik főszerepére is – nyilatkozta Marlon Wayans. – Igaz, ritkák a feka hobbitok. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.