Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Novembertől kapható a 20 filmet tartalmazó James Bond kollekció

2006.09.29. 18:01 | szerző: Dino | kategória: DVD

Nagy nap vár az ősz végén minden James Bond rajongóra és filmbarátra. A brit titkosügynök legfrissebb kalandjának, a Casino Royale-nak premierje előtt megjelenik az első húsz 007-es film, felújított képpel, hanggal, eddig soha nem látott extrákkal és teljesen új külsővel a James Bond különleges változat névre hallgató 40 lemezes exkluzív kollekció november hetedikén kerül a boltokba Magyarországon.
Újra átélhetjük a sorozat minden izgalmas pillanatát a legelső, patinás klasszikustól, a Dr. No-tól kezdve egészen a legújabb részig, a Halj meg máskor című sodró lendületű, adrenalin fokozó alkotásig.
Eddig összesen öt színész alakította a legyőzhetetlen brit szuperkémet. Kronológiai sorrendben: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton és Pierce Brosnan. Hamarosan pedig bemutatkozik a legendás karakter 6. megformálója: Daniel Craig. Kalandjaikat most az elejétől a végégig, az első megbízástól az utolsó ellenség likvidálásáig nyomon követhetjük. Nem maradunk le egyetlen hajmeresztő akcióról, romantikus légyottról, felejthetetlen párbeszédről vagy valamelyik titkos kémeszköz hatékony bevetéséről sem.
Az újra megjelenő James Bond remekművek mindegyike kétlemezes formájában jelenik meg, azaz összesen 40 DVD-n, amelynek első korongján mindig a filmeket találjuk új hanggal, képpel és audiokommentárral. A minden eddiginél nagyobb élmény érdekében új effektusokat, robbanásokat, pisztolylövéseket is kevertek a hanghoz. Az összes filmen 5.1-es magyar szinkron lesz hallható.
Az MGM és a klasszikus filmek digitális felújítására specializálódott Lowry Digital Images – ez utóbbi cég nevéhez kötődik az Indiana Jones-trilógia és a klasszikus Star Wars trilógia bámulatos restaurálása – közel három év munkával, a fellelhető legjobb eredeti kópiák felhasználásával, szó szerint képkockáról képkockára haladva újította fel mind a húsz filmet! A közel 74 kilométernyi filmanyag digitalizálása után több mint 37 millió szennyeződést, hajszálrepedést, foltot tűntettek el a számítógépes varázslók, korrigálták a megfakult színeket, a sérült képkockákat.
A második lemezeken eddig soha nem látott - korabeli és vadonatúj - bónuszokat élvezhetünk. Az interjúktól, kulisszatitkoktól kezdve, a régi dokumentumfilmeken és reklámokon át, a restaurációs eljárást taglaló izgalmas kisfilmekig. A nálunk megjelenő változatokon minden extra - kivéve a kommentárokat - magyar feliratos lesz! Ráadás a meglepetés: Limitált példányszámban idehaza is kapható lesz a húsz kiadványt, azaz 40 DVD-t tartalmazó egyedi kivitelezésű, gyönyörű formatervezésű, masszív kémkoffer. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló