Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Irons sárkányos álma

2006.10.13. 09:54 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az álmok teljesülnek. Csak nem úgy, és nem akkor. Jeremy Irons például, saját bevallása szerint nagyon szeretett volna játszani A Gyűrűk Ura trilógiában. A rendező, Peter Jackson szívesen is látta volna filmjében, de aztán nem talál számára megfelelő szerepet, amikor pedig mégis szüksége lett volna Ironsra, ő épp egy másik filmet forgatott.
— Tényleg bosszantott, hogy kimaradtam belőle – nyilatkozta a színész. – Jó játék lett volna, és itt még azzal sem vigasztalhatom magam, hogy majd a folytatásba hátha bekerülök.
Így történt, hogy amikor az Eragon (hazai bemutató: december 14.) producerei felkeresték, gondolkodás nélkül igent mondott a varázsló szerepére.
— Az Eragonban minden benne van, ami A Gyűrűk Urát olyan széppé tette – mondta az Oscar-díjas színész. – sárkányok, mesebirodalmak, furcsa hadseregek. Varázslót játszhatok, és még olyan borzasztó nagy szakállat sem kell ragasztanom hozzá: szóval, részemről ezt úgy veszem, hogy egy régi álmom valóra vált. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.