Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Díjeső Clooneynak

2006.10.20. 22:05 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Idén George Clooney szélesebb kandallópárkányt kénytelen építtetni magának: ebben az évben annyi díjat kapott, hogy valószínűleg már nincs hova tennie őket. 2006-ban átvehette már az Oscart és a Golden Globe-ot, de a múlt héten az amerikai mozisok díját, American Cinematheque Awardot is megkapta. A szervezet a díjátadó est bevételét hagyományosan jótékony célra utalja: az egyenként 500 dolláros jegyek így is rekordgyorsasággal fogytak el. A nézők – a Clooney-nak elsőként gratulálók – között számos híresség is ott ült, köztük Oliver Stone, Linsday Lohan, Salma Hayek, Julia Roberts, Geoffrey Rush és Christian Slater is.
– Ezeket a díjakat szeretem a legjobban – mondta köszönőbeszédében a mindig poénkodó színész –, amikor összejön egy csomó régi haver, és megünneplik egymást.
Clooney megérdemli a díjat, folyamatosan keményen dolgozik. Tavasszal Steven Soderbergh második világháborús thrillerében, A jó németben (The Good German) láthatjuk Cate Blanchett és Tobey Maguire oldalán, és nyáron a mozikba kerül a nagy csapat következő könnyed krimije, az Ocean’s Thirteen is. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló