For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Cloone – az új Bogart

2006.12.04. 12:15 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az elmúlt néhány évben a nemzetközi internetes közösséget újra és újra felkavarta az a kérdés: ki kapja majd a főszerepet a Casablanca új változatában. A Humphrey Bogart – Ingrid Bergman klasszikus remake-je azóta sem készült el, de úgy látszik, George Clooney-t és régi alkotótársát, Steven Soderbergh-et megihlette az a tény, hogy Clooney neve gyakran felmerült, mint lehetséges Bogart. Csak ők nem Casablanca felől közelítették meg a kérdést – hanem Berlinből. Új közös filmjük A jó német (The Good German, hazai bemutató: 2007. tavasz) című thriller közvetlenül a 2. világháború után játszódik – és véletlenül, vagy szándékosan, jó néhány elemében emlékeztet az 1942-es klasszikusra.
Nemcsak a plakát, hanem több, előre közzétett fotó is felidézi a régebbi filmet: például Clooney és szerelme búcsúja éjszaka, esőben. A jó németben Clooney haditudósítót alakít, aki a háború utáni Berlinben egy volt szerelmének és az ő férjének – volt német tisztnek – próbál segíteni, hogy elszökjenek a romos városból. De hogy végül is melyik férfival jut el végül Cate Blanchett az ígéret földjére, azt egyelőre még nem hozták nyilvánosságra – igaz, a Casablanca forgatása közben is csak az utolsó napokban döntötték el az alkotók, mi legyen a film vége. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.