Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Pingvinek a környezetvédelemért

2006.12.14. 17:17 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Robin Williams nagyon szereti a pingvineket. Ezért vállalt a Táncoló talpak (Happy Feet, hazai bemutató: december 21.) című animációs vígjátékban két – egymástól teljesen különböző – szerepet. Mindkettőben énekel (többek között spanyolul dalolja el Frank Sinatra legnagyobb slágerét, a My Way-t), és mindkettőben nagyon komolyan veszi a bohóckodást.
– A Táncoló talpak csupa poén meg játékosság – nyilatkozta a komikus-sztár, de a lényege mégis nagyon komoly. Ha egy gyerek megnézi, meg fogja nézni másodszor is. És ha másodszor is megnézi, meg fogja jegyezni, hogy a környezetünkre vigyázni kell, hogy az általános felmelegedés gyönyörű dolgokat tesz tönkre, és hogy az emberen múlik, hogy hogyan élnek ezek az édes pingvinek. A színész közvetlen kapcsolatot lát a daloló-táncoló pingvinekről szóló vígjáték és az amerikai belpolitika között: Azért olyan fontos, hogy még a moziban is erről beszéljünk – mondta –, mert George Bushnak az általános felmelegedésről csak ennyi jut eszébe: „Általános felmelegedésed van? Menj ki kicsit a hűvösre. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.