Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jennifer Connelly nyaka és jó híre

2006.12.14. 17:28 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A színészek gyakran a testi épségüket kockáztatják egy akciódús film forgatásán. A Véres gyémánt (Blood Diamond, hazai bemutató: február 1.) afrikai munkálatai közben az Oscar-díjas Jennifer Connelly még többet sodort veszélybe: a jó hírét.
A színésznő egy autós üldözési jelenetet vett fel Leonardo DiCaprioval, Edward Zwick thrillerének másik főszereplőjével, amikor egy rosszul kiszámított kaszkadőr-trükk során súlyosan megrándította a nyakát. A forgatásnak aznapra le is kellett állnia, a 36 éves színésznő jó néhány fájdalomcsillapítót kapott, azután hazaengedték. Vesztére.
Estére ugyanis már olyan jól érezte magát, hogy a stábbal együtt vacsorázott, és az orvosi utasítással nem törődve két pohár bort is megivott: ezek után nem sokkal már arról beszélt a film vágójának, hogy inkább neki kéne a Véres gyémánt-ot vágnia, összeveszett a férjével - Paul Bettanyvel - majd a helyi DJ-t is le akarta kergetni a színpadról. Végül a férjének mégis sikerült hazaráncigálni. A színésznő másnap meglehetős zavarban jelentkezett munkára – ahogy mondta: a szégyenkezés tovább fog tartani, mint a nyakában a fájdalom. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló