Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Brad Pitt megvenné az S.O.S. szerelem! remake-jogait

Hollywoodi verzió készülhet a nemrég bemutatott magyar vígjátékból.

2007.02.23. 13:00 | szerző: Dino | kategória: Mozi

"A magyar filmszakmában egyedülálló módon egy A-kategóriás hollywoodi cég, a Plan B megkeresett minket, és az S.O.S. szerelem! újrafilmesítési jogai iránt érdeklődött." - nyilatkozta Neményi Ádám, a mozikban nemrég bemutatott magyar vígjáték producere. "A Plan B nem más, mint Brad Pitt cége, mely olyan kasszasikereket gyártott, mint a Trója, a Charlie és a csokigyár vagy legutóbb A tégla." Ez utóbbi egyébként egy hongkongi film remake-je, és számos Oscar-díj várományosa.
Az amerikai cég a Screen International című szaklapban, a Filmszemléről beszámoló cikkben figyelt fel a magyar kasszasikerre, és eztán lépett kapcsolatba a producerrel. A párbeszéd a felek között eddig a legnagyobb titokban zajlott. "Kérésükre tegnap elküldtük Los Angelesbe a filmet tartalmazó DVD-t, és most izgatottan várjuk a választ. Ezzel együtt azt is a tudomásukra hoztuk, hogy nem ők az egyedüli érdeklődök: egy ausztrál producer nemrég szintén komoly ajánlatot tett." Ha Brad Pittnek is tetszik, az S.O.S. szerelem! lehet évtizedek óta az első magyar film, amelyet Hollywood feldolgoz. "Ilyesmiről egyelőre álmodni sem merünk, már az komoly teljesítmény, hogy éppen egy magyar film, és éppen a mi filmünk iránt érdeklődik a legnagyobb hollywoodi sztár cége."
Az S.O.S. szerelem! az utóbbi hónapok legsikeresebb magyar filmje. A Csányi Sándor, Fenyő Iván és Ullmann Mónika főszereplésével készült romantikus komédiát múlt heti bemutatója óta több mint 85 ezren látták. ■

Forrás: Best-Hollywood

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló