Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Fűrész III Blu-ray kiadásban magyar szinkronnal

Áprilisban HD felbontásban is élvezhetik a hazai horror-rajongók a filmet.

2007.03.01. 19:46 | Dino | kategória: DVD

A Budapest Film az elsők között hoz ki a hazai piacon olyan Blu-ray kiadványt, melyen magyar szinkron is helyet kap. Az április elején megjelenő Fűrész III (Saw III) akár 1920*1080-as HD felbontásban is élvezhető lesz, a magyar hang az eredeti kiadáshoz hasonlóan Dolby Digital 5.1 (a legjobb, 448 kbit/sec minőségben) és DTS-HD formátumban kerül a lemezre. Az extrák között interjúkat, kimaradt jeleneteket, filmajánlókat kapunk. Emellett a film a DVD változathoz hasonlóan kétoldalas borítóval jelenik meg. Ajánlott fogyasztói ára 8990 Ft lesz.
A filmről: Az embereket rettegésben tartó, a rendőrséget pedig sikeresen összezavaró Jigsaw újra egérutat nyer. Az ördögien kegyetlen és félelmetesen bonyolult játékok kitalálója új tanítványával, Amandával az oldalán, eltűnik üldözői elől. Mialatt a rendőrök azzal küzdenek, hogy a nyomára akadjanak, azalatt a gyanútlan Dr. Lynn Denlon nem is sejti, hogy őt szemelték ki Jigsaw sakktábláján az utolsó gyalog szerepére. A kórházból kijövet, egy esti műszak után Amanda elrabolja, és egy elhagyatott raktárépületbe viszi.
Lynn szembe találja magát a halálos beteg Jigsaw-val, és azt a feladatot kapja, hogy Jeff-fel, egy másik ártatlan áldozattal együtt életben tartsa a gonoszt... ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló