25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A holnap Jessica Bielé

Szeptembertől a mozikban a Next - A holnap a múlté.

Írta: Dino

Az Esquire férfimagazin 2005-ben Jessica Bielt a világ legszexisebb nőjének választotta, s ezzel maga mögé utasította Angelina Jolie-t. Aztán az elmúlt 2 évben több tucat internetes médiában nyert a szépségek között. 171 cm, sportos, izmos, dögös, erős és állítólag ő birtokolja a világ legformásabb fenekét! Olyan nagyszabású hollywoodi produkciókban játszott már, mint a Mobil, a Penge vagy a Lopakodó, mégsem ismerték világszerte – eddig... A 25 éves színésznő ugyanis napjaink legkeresettebb énekesében, Justin Timberlake-ben találta meg párját, s azzal, hogy e tekintetben Cameron Diaz „utóda” lett, valószínűleg többen jegyzik meg nevét, mint valaha.
A színésznő egyébként sportos testét nagyrészt épp a filmeknek köszönheti: szerepei futást, küzdést, harcolást követeltek meg tőle, így kénytelen volt tökéletesíteni önmagát. Következő, szeptemberben megjelenő filmjében is menekülhet eleget olyan neves színészek oldalán, mint Julianne Moore és Nicolas Cage. Utóbbi hősünk a Next – A holnap a múlté című thrillerben 2 percet előre lát a jövőből, s nem lesz könnyű dolga, amikor egy ponton el kell döntenie, hogy Jessicát mentse meg, vagy mindenkit a világon.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • A holnap Jessica Bielé
  • A holnap Jessica Bielé
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!