Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Logitech - két új hardver a PS3-hoz

Egy vezeték nélküli billentyűzet, és egy fülhallgató érkezik a Playstation 3-hoz.

2007.09.13. 08:44 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A Logitech bejelentette, hogy termékeivel továbbra is támogatja a Playstation 3-at, és új termékei, a Logitech Cordless Vantage fülhallgató, illetve a Logitech Cordless MediaBoard Pro Bluetooth billentyűzet a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel szabadságát és biztonságát kínálják minden PS3 játékosoknak.

  • Cordless Vantage mikrofonos fülhallgató: A játékosok a Vantage használatával - akár játék közben, akár az azon kívüli chatelésen - vezetékek nélkül beszélgethetnek egymással. A Bluetooth kötetlenségét kínáló headset kifejezetten a PS3 konzolhoz készült, így megbízható kapcsolatot kínál, könnyen csatlakoztatható és egyszerűen kezelhető. A nagy átmérőjű hangsugárzók és a fejlett zajszűrő áramkör kiváló hangminőséget garantál akár beszélgetésről, akár a játék hanghatásairól van szó. A fülhallgató a jobb és a bal fülön is viselhető, egyszerűen csak a fejpántot kell átfordítani hozzá. A Logitech Cordless Vantage Headset megjelenése Európában decemberben várható, ajánlott fogyasztói ára 79,99 euró lesz.
  • Cordless MediaBoard Pro Bluetooth billentyűzet: A billentyűzet segítségével gyorsan és egyszerűen kialakíthatjuk felhasználói profilunkat, internetcímeket gépelhetünk be, több felhasználói fiókot is kezelhetünk és még szöveges üzeneteket is küldhetünk a Playstation hálózatán. A kifejezetten a PS3-hoz készült billentyűzet menü gombjának megnyomásával egyenesen a PS Network súgójának menüjéhez jutunk. A PS3 akciógombok (kör, négyzet, iksz és háromszög gombok) használatával könnyű eligazodni a hálózat világában. Kényelmesen elérhető multimédia gombok könnyítik meg a webböngészést, és azonnali hozzáférést biztosítanak a multimédiás vezérlőpulthoz és a filmek menüjéhez. A beépített, függőleges görgetést is lehetővé tevő érintőlapnak köszönhetően még egeret sem kell használnunk. A Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel segítségével a Cordless MediaBoard Pro a PS3-tól akár 10 méteres távolságban is jól használható, a két darab AA ceruzaelem pedig több, mint 200 óráig bírja, kimerülése előtt pedig a kétfázisú töltöttségjelző fény még időben figyelmeztet. A Logitech Cordless MediaBoard Pro Bluetooth Keyboard Európában októberben jelenik majd meg 79,99 eurós ajánlott fogyasztói áron. ■

előző
következő
Logitech - két új hardver a PS3-hoz
Logitech - két új hardver a PS3-hozLogitech - két új hardver a PS3-hoz

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló