Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Club - demo

Megérkezett az akciójáték demója.

2008.02.10. 16:21 | szerző: Retee | kategória: Játék

Júliusban jelentette be a liverpooli székhelyű Bizarre Creations csapata, hogy a Sega féltő kezei alatt a Project Gotham Racing után szerencsét próbálnak egy másik stílusban is. A The Club nevezetű projekt ugyanis egy külső nézetes akciójáték, amelyben egy igen véres, nem túl humánus formáját próbálhatjuk ki az extrém sportoknak. Vadászhatunk, vagy épp ránk vadászhatnak, s ilyenkor a túlélésért kell küzdenünk. Nyolc, különböző stílussal bíró, ám elit utcai harcos figurából választhatjuk majd ki kedvencünket, akit aztán tizenhét féle fegyverrel támogathatunk meg. A hamarosan a boltokba kerülő külső nézetes alkotásnak most megérkezett az igen méretes demója, tessék tölteni:

The Club
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Club

hozzászólások (5)

Dilizs
Dilizs 2008.02.10. 16:31
Ez de gáz! De komolyan!
Lallerxy
Lallerxy 2008.02.10. 18:44
Hát kb a video is 2 perc után monotonná válik.
Uthred
Uthred 2008.02.10. 23:48
Kipróbáltam, nagyon szar az egész, egy rakás fos. Hát demó alapján még nem szoktam leszólni egy játékot a teljes lehet jobb lesz, de nem fűzök jozzá sok reményt. Az AI egy nulla, a csávók be vannak állítva a helyükre, ha arra mész lőnek ennyi, taktika semmi nincs benne. A grafika elmegy, bár semmi extra, nem nagy szám. Sérülésmodell konkrétan nincs benne, pedig egy ilyen játékba elférne mondjuk egy Soldier of Fortune-szerű.
Sztori: Hát az kb annyi hogy 8 fickót rávesznek/kényszerítenek hogy részt vegyenek ezeken az embervadászatokon (mint a Van Damme film).
Amelyik szimpatikus azt kiválasztod végigkaszálod az összes pályát és utána gondolom elengednek. Én másra, például csavarokra a sztoriban nem számítanék.
Végezetül törlöm is a demót, ez a 20 perc-fél óra bőven elég volt belőle.
padavan
padavan 2008.02.12. 21:51
Tényleg nem lett valami jó ez a játék. A Velencei pályát fel is vettem videóra, gondolva arra, hogy majd jól kirakom a blogba egy kis alámondásos értékeléssel, de aztán meggondotam magam. Tök béna lenne. Mint a játék. :D

Ez sem különbözik sokban a postal-féle trash játékoktól, szebb a gfx, más a környezet, ám a mechanizmus totál ugyanaz. Az előzetes infók alapján egy jóval izgalmasabb, igényesebb játékot vártam. Nem jött be. De erre jók a demók.
vityka3
vityka3 2009.09.09. 17:36
szerintem ez a játék nagyon szar:(:-P
ajánlott olvasnivaló