Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Red Alert 3

Immár biztos a Red Alert új része.

2008.02.13. 12:01 | szerző: Retee | kategória: Játék

Pár napja már írtunk arról, hogy az EA Los Angeles egyik fejese - mondhatni direkt - elszólta magát az egyik webtelevízióban: elmondása szerint cégük hamarosan nagy bejelentést fog tenni egy új projektről. Akkor még két nevet rebesgettek, a Red Alert új részét, és egy esetleges Generals folytatást, már azonban a második név kiesett. Február és március folyamán ugyanis két offline magazin is megjelenik, akik először foglalkozhatnak a bejelentésre váró Red Alert 3-al. Először a magyar PC Guru, majd az angol PC Gamer - utóbbinak címlapja már meglehetősen sokatmondó. Egyszóval immár biztos a jó hír: folytatódik a Red Alert - részletek hamarosan. ■

Command & Conquer: Red Alert 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Command & Conquer: Red Alert 3

hozzászólások (41)

sysnrt
sysnrt 2008.02.14. 22:57
Nem ette meg a dínó, csak a szovjet küldetések végén. A "normális" befejezés szerint bezárták egy kalitkába. :-)
Barthezz
Barthezz 2008.02.15. 12:08
Tényleg. Bár a dinós befejezés sztem jobb volt. Mellesleg amúgy ez is lehet akár a hivatalos szál, a Tiberian Sun: Firestorm esetében is a NOD befejezését (Kane felélesztése) folytatták a C&C 3-ban.
davkar9
davkar9 2008.02.15. 16:30
Aztán majd jön yuri az időutazós dínókkal, mi?:-D
sysnrt
sysnrt 2008.02.15. 16:40
A Firestorm-ban mindkettő "normális" befejezés volt. (Spoiler) Az utolsó küldetésben Cabal-t a GDI-al és a NOD-dal különböző irányból kellett megrohamozni (SPOILER vége). Amúgy szerintem is jobb volt a dínós.
Barthezz
Barthezz 2008.02.17. 14:52
Igaz, ott a GDI és NOD szál már párhuzamosan haladt egymással, nem pedig 2 alternatívaként. Ugyanúgy, ahogy már a TW esetében is csinálták.

Amúgy a Yuri's Revenge meg elvileg meg sem történt, nemde? Vmi olyasmi rémlik, hogy a történet végén az Allies a múltba visszamenve megakadályozta az egészet. Szal RA 3-nak elvileg az RA 2 végétől kéne indulnia, a Yuri-ban történteket teljesen figyelmen kívül hagyva.
ajánlott olvasnivaló