Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Prey 2 - cél a Portal elverése

A fejlesztők tudják, hogy az első rész egy idő után montonná vált, ám tanultak a hibáikból. Részletek a második részről.

2008.03.19. 13:31 | szerző: Retee | kategória: Játék

Már beszámoltunk arról, hogy - igaz a készítők akarta ellenére - kikerült a netre néhány olyan információ, amely azt igazolja, hogy készül a Prey 2. Most viszont már a fejlesztők sem látják értelmét, hogy tagadják a pletykáknak, így most egy interjúban elismerték a projekt létezését, sőt még meséltek is róla egy keveset. A megkérdezett Scott Miller azonban először a Portalról beszélt:
"Szeretnénk visszavágni a Valvenak. A Portal egész rendszerét a Prey hozta be, ám az igaz, hogy ott még mindez meglehetősen kezdetleges formában volt megtalálható. Akkor még nem tudtuk kihasználni ezt a hatalmas lehetőséget, ezt igazából a Portal tette meg, szóval hiába mi kezdtük az egészet, ők aratták le - megérdemelten - a babérokat. Azonban azóta rengeteget gondolkoztunk és dolgoztunk az egész felépítésen, s immár olyat tudunk, amely után a Valve is le fog hidalni. Nagyon komoly portal versenyekre számíthat mindenki a művűnkben".
Miller ezután a játékról is mesélt egy keveset:
„A második részben - ellentétben a pletykákkal - nem lesznek idegenek. Ezúttal már az emberiség a saját maga főellensége, s a természet az, amely szokás szerint törleszteni kíván ezért. Nagyon komolyan dolgoztunk a sztorin, és a főszereplő Tommy is rengetegett változott. Az első részben még nem az igazi hőstípus volt, de immár azzá érett. Elfogadta a sorsát, és kész arra, hogy a galaxist védelmezze. Sokkal keményebb alak lesz, mint ahogy előzőleg megismerhették a játékosok, de erre szükség is van, mert az ellenfelei se lesznek piskóták".
A nyilatkozó fejlesztő végül az első rész hibáit is elismerte, de mint mondta, tanultak belőle:
"Sajnos tény, hogy a Prey első része egy idő után unalmas lett, tipikus, száraz lövöldözéssé fajult az egész. Ezúttal azonban másként lesz, nem csak az elejét készítjük el jól. Egyrészt maga a sztori alakulása is dominánsabb jelleget ölt, mint az elődben, másrészt nagyon figyelünk rá, hogy sok, egymástól eltérő, kreatív feladat várjon a játékosokra, egy hatalmas, nyitott világban". ■

Prey 2 (TÖRÖLVE)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Prey 2 (TÖRÖLVE)

hozzászólások (1)

Shake
Shake 2008.03.19. 20:16
Jól hangzik. ;-) Én viszont úgy tudom, hogy a Portal eredeti ötlet, vagyis az ötlet kialakítóit felvette a Valve, mivel annyira eredetinek tartották a Portal-t.
ajánlott olvasnivaló