Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Májusban érkezik Nagy-Britanniába a Rock Band

Elsőként az X360 tulajok kezdhetnek zenélgetni.

2008.04.09. 13:13 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az EA brit részlege végre bejelentette, hogy a Guitar Hero alkotóiként híressé vált Harmonix új zenei játéka, a Rock Band május 23-án kerül a szigetország boltjaiba. Egész pontosan egyelőre még csak az Xbox 360 tulajdonosok örülhetnek a hírnek, mivel a PlayStation 2 és PlayStation 3 verziók csak valamivel később, várhatóan a nyár folyamán jelennek meg. Üröm az örömben, hogy a forgalmazás meglehetősen más módon fog történni, mint az USA-ban, ahol már november óta kapható a játék. Míg a tengerentúlon 169 dollárért (kb. 26 ezer forint) kapható a játékszoftvert és egy gitárt, egy dobfelszerelést és egy mikrofont tartalmazó készlet, az angol vásárlóknak külön kell beszerezniük a hangszereket (129,99 font, azaz közel 40 ezer forint), és a szoftvert (49,99 font, kb. 15 ezer forint), ami jelentős árkülönbözetet jelent. Jó hír viszont, hogy 9-cel több szám lesz megtalálható a játék európai verziójában. Emellett május 27-étől letölthetőek lesznek (160 Microsoft pontért cserébe) további számok is, és ezen dátumot követően az új zenék együtt válnak majd elérhetővé az amerikai és angol játékosok számára is.
A hazai megjelenésről sajnos nincs még pontos információnk, csak annyi, hogy a szoftver ára várhatóan 16990 forint lesz (X360 ill. PS3 platformokra). ■

Rock Band (Playstation 3)
A legutóbbi Rock Band (Playstation 3) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.