Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Age of Conan fejlesztések

A következő hónapok során sok újdonság várható.

2008.06.13. 20:01 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Funcom bejelentette, milyen fejlesztéseket és újdonságokat tartogatnak az Age of Conan játékosoknak a következő hónapokra, míg pár igazából csak hiánypótlás, mások igazi újdonságok.
Egy ilyen erősen PvP központú játékban talán a legfontosabb a To the Death névre keresztelt kiegészítés, mely még júniusban a szerverekre kerül. Megjelenik a Fugitive rendszer végre, mely bünteti az alacsony szintű karakterek zaklatását, minél többet öl meg az ember közülük annál könnyebben veszik maga is oda egy-egy összecsapásban. De új rangok és PvP jutalmak is a játékba kerülnek, fegyverek és páncélok formájában is.
Később az év során jön a Kingship!, mely a guildek számára hoz sok újdonságot. Megjelenik a szövetségek rendszere, sőt akár a Battlekeep kinézetét is közös megegyezéssel alakíthatják majd ki. Kapnak zászlót, köpenyt, a szövetség neve pedig megjelenik a kerekterek neve és guildneve után is. Mégis a legfontosabb talán a kultúrától függő "csodák" építése lesz, melyek különleges erőt adnak a guild tagjainak. Az alliance küzdelmeket a fejlesztett battlekeepért háromszáz fős csatákkal tervezik, igazi háborús hangulatot teremtve.
A karakterek számára jelent majd egyedi fejlődési lehetőséget a Powerpoint rendszer, mely lehetővé teszi majd, hogy új képességet szerezzünk, vagy akár speciális fegyvereket, páncélokat vásároljunk belőlük. Megszerzésük sokféle képek történik majd, az elért eredményeink mellett a 80-as szint megszerzése, egy Battlekeep birtoklása és az account élettartama is számíthat majd.
Új területek és labirintusok jelennek meg. Már folyamatban van a három sivatagi zóna felújítása, de Aquilonia is kap egy új területet, valamint a kimeriai is megváltozik valamelyest, megjelenik egy új kültéri rész, Ymir's Pass.
Kap pár bővítést a közösségi rész is, a tánc például finomítva lesz profi táncosokkal felvett mozdulatokkal, de más érdekességeket is terveznek a fejlesztők. A chat rendszer is normális beállításokat kap végre. ■

Age of Conan - Hyborian Adventures
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Age of Conan - Hyborian Adventures

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló