Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: World At War trailer

Az első videó az akciójátékról.

2008.06.21. 14:01 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Kiadták az első trailert a Call of Duty: World At Warról, mely a Modern Warfare után visszatér a második világháborúhoz, méghozzá az óceániai hadszíntérre. A teljesen különböző terep másfajta hadviselést is igényel, így a régi játékosok is sok újdonsággal találkozhatnak majd ebben a részben.

Call of Duty: World at War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: World at War

hozzászólások (35)

KisCsirkee
KisCsirkee 2008.06.22. 00:55
A magyar Team Fortress communitya ezektől fényévekre van, vagy akár a rétegjáték Red Orchestra magyar communityje! CS-ben legalábbis 1-6-ban mindenképp ugyanez a színvonal, de oda sem kell eredeti játék, hogy neten játszhass!
Christoph
Christoph 2008.06.22. 01:00
Mindenhol ki lehet alakítani egy közösséget, és akkor nincsenek problémák. EZ szerintem nem komoly érv a COD ellen.
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.06.22. 01:03
Nem is ellenérvnek szántam, bár azért elrettentő lehet normális kulturált emberek számára, akiknek a játék eredetiben van meg, és intő példa, hogy kerüljék a magyar szervereket!

Lehet komoly érv egy játék ellen a béka segge alatt lévő community.
Christoph
Christoph 2008.06.22. 17:34
Panelproli vagy valószínű 8 általánossal, amíg COD-ozol. Ha komolyabb játékokkal játszanál, például egy erdőben rohangálnál és valami speciális katona lennél, akkor már más a helyzet. Az már valami!!

razor: Komolyan gondolog, hogy az embereket az alapján ítéled meg, hogy mivel játszanak? Magyarul, hogy melyik játékban loccsantják szét a virtuális ellenfelük fejét?

Nem tudom,... végigtoltam 1-2 FPS-t, mondjuk csak a nagy neveket, de a szórakozáson kívül nem sok értelmük volt. Ez meg kb olyan, mintha azon menne a vita, hogy a szőke vagy a fekete hajú nők a szebbek. Egyik FPS sem hordoz magában többet egy könnyed szórakozásnál. Egyébént ezzel a mentalitással azt mondod, hogy aki kvékezik UT-zik vagy Serius Sammel játszik, az gyakorlatilag nem is vehető emberszámba, mert a COD-hoz képest az még agyatlanabb. De esetleg, pont ez a célja.
Madrac
Madrac 2008.06.22. 19:00
Erdekes, en mindig is azt gondoltam, hogy a jatekoknak a szorakozas a celja. Szorakoztato pedig lehet vmi nem tul ertelmes dolog is, pl egy elborultabb vigjatek se bir komolyabb ertelemmel, mint 1 FPS altalaban...
ajánlott olvasnivaló