Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Logitech - új billentyűzetek

Egy notebookokhoz fejlesztett és egy kivilágított billentyűzetet mutatott be a cég.

2008.09.04. 18:52 | szerző: Retee | kategória: Hardver

Logitech Illuminated Keyboard: A Logitech kivilágított billentyűzetével még teljes sötétségben is könnyű gépelni. A manapság használatos háttér-világítási megoldásokat továbbfejlesztve a cég parányi lencsékből álló fényterelőket, többrétegű festést és lézeres gravírozást használt, amitől a megvilágítás fényesebb, a kontúrok élesebbek, a betűk jobban olvashatóak. Akár egy e-mailt kell legépelni a sötét szobában, vagy egy ismerőssel üzeneteket váltani a félhomályban, a szabályozható háttérvilágítás mindig épp elegendő fényt biztosít a tevékenységhez. Az Illuminated Keyboard megjelenése Európában októberre várható, ajánlott fogyasztói ára 79,99 euró lesz.
Logitech diNovo billentyűzet laptop gépekhez: Bár a hordozható számítógépek egyre népszerűbbek, tulajdonosaiknak gyakran kényelmükből vagy eszköztárukból kell feláldozniuk a kis méret és a szállíthatóság kedvéért. Az első, kifejezetten laptop PC felhasználásra kialakított Logitech billentyűzet, a diNovo a PerfectStroke billentyűk kényelme mellett számológép-gombokkal teljes kiosztást is kínál. A diNovo laptop billentyűzetet az Alto Connect vagy az Alto Express állványokkal együtt használva hordozható számítógépünket játékhoz és munkára is tökéletesen alkalmas munkaállomássá alakíthatjuk, és az állvány még a laptop hőkibocsátásától is megvédi testünket. Mivel hordozható gépeinket gyakran használjuk rádiójelekkel terhelt környezetben, a cég fejlett 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátviteli rendszere az interferenciák csökkentése által gondoskodik róla, hogy a készülék használatát késések vagy kihagyások ne zavarják. Az energiagazdálkodási rendszer és a vezeték nélküli átvitel fejlesztésével a Logitech mérnökeinek sikerült elérniük, hogy a billentyűzet egy elemcserével akár 3 éven át működőképes maradjon. A Logitech diNovo Keyboard for Notebooks októbertől lesz kapható világszerte, 89,99 eurós ajánlott fogyasztói áron. ■

előző
következő
Logitech - új billentyűzetek
Logitech - új billentyűzetekLogitech - új billentyűzetekLogitech - új billentyűzetekLogitech - új billentyűzetek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.