Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Molyneux új játékon dolgozik

Egyelőre még nem jelentették be az új projektet.

2008.09.25. 17:59 | szerző: Retee | kategória: Játék

Érkezik a Fable 2, s ez egyúttal azt is jelenti, hogy a Lionhead és Peter Molyneux egy új projektbe foghatnak bele. Az alapító erről már ejtett is pár szót, igaz semmi konkrétat nem mondott el róla: "A következő játékom/unk teljesen el fog térni az eddigiektől, újfajta irányba megyünk el a srácokkal. Részleteket nem árulok el, de annyit mondhatok, hogy az alapötlet rendkívül egyszerű és letisztult, mégis biztos vagyok benne, hogy sokan meg fognak lepődni rajta". Erre azonban még várnunk kell, hisz Molyneux hozzátette, ha minden a tervei szerint alakul, akkor a bejelentés csak a következő év elején várható. ■

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2008.09.29. 09:24
A Mesternek pár éve volt egy ötlete és demója, amit (csak kis részben) megvalósítottak a Portal játékban. Nem tudom, hogy ez a titokzatos új játék ugyanaz-e. Simán kinézem belőle, hogy dobta azt az ötletet és más irányba ment el.

Viszont annak nem örülök, hogy a Movies-t ennyire elhagyták. Az oké, hogy az ő kreatív fantáziáját másra fordítja, de valami kis csapatnak kiadhatta volna, hogy készítsenek kiegészítőket hozzá. Egy jó játék halt meg így.
ajánlott olvasnivaló