Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Empire Total War - végre multi kampány!

Az új részben már nem csak egyszerű csatákat jelent a multiplayer.

2008.12.13. 18:50 | szerző: Retee | kategória: Játék

Csúszik az Empire: Total War megjelenése, de úgy látszik mindez a jó ügy érdekében történik, hisz a Sega és a Creative Assembly végre bejelentett egy régóta várt funkciót, méghozzá a multiplayer kampányt! Mert bár az előző részekben eddig elérhető sima harc is igen szórakoztató a többjátékos módban, ám ettől függetlenül vannak olyan fanatikusok, akik a kis térképet is szeretnék látni, és online egymás ellen küzdeni - végig a kampányban. Nos, megkapják, hisz a Sega bejelentette, hogy végre elértek arra a technikai szintre, mikor a Creative Assembly-vel együtt mindezt normálisan össze is tudják rakni, így a márciusban érkező Empire-ben már lehetőségünk nyílik (igaz kezdésként csak béta funkcióként) az 1 vs. 1 kampányra. ■

Empire: Total War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Empire: Total War

hozzászólások (3)

LordMatteo
LordMatteo 2008.12.14. 05:17
Yeah^^

Ha minden game, amit várok, kijön jövőre, 2009 a stratégia buzik éve lesz :D
Marshal
Marshal 2008.12.15. 08:42
Akkor ez olyan lesz, hogy leszek én meg még valaki, választunk egy-egy frakciót és elkezdünk játszani? A többi frakciót meg a gép irányítja, de ha csata van akkor a másik játékos fogja irányítani az AI egységeit? Így jó lenne! De remélem lehet szövetkezni is a másik játékossal. Peszre az AI egységes csatákban ugyan úgy maximális teljesítményt nyútana a player.
Marshal
Marshal 2008.12.15. 08:48
*Akkor ez olyan lesz, hogy leszek én meg még valaki, választunk egy-egy frakciót és elkezdünk játszani? A többi frakciót meg a gép irányítja, de ha csata van, akkor a másik játékos fogja irányítani az AI egységeit? Így jó lenne! De remélem, lehet szövetkezni is a másik játékossal. Persze az AI egységes csatákban ugyan úgy maximális teljesítményt nyújtana a player.
ajánlott olvasnivaló