Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Godfather II - még a télen

Hamarosan a boltokba érkezhet a Keresztapa második része.

2009.01.08. 15:31 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nagy kérdés, hogy vajon az Electronic Arts mit vár a The Godfather második részétől, ám az még fontosabb, hogy mit tesz meg ezért a fejlesztés terén. Mert bizony az első rész erősen felejthető darabként tűnt el a süllyesztőben, ám az EA úgy gondolja, hogy érdemes még egyszer betekintenie a maffia világába. Szívük joga, mi meg majd döntünk - méghozzá hamarosan, hiszen a hivatalos bejelentés szerint a Keresztapa II február 27-én érkezik Európába. ■

The Godfather II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Godfather II

hozzászólások (11)

Neo999
Neo999 2009.01.09. 20:55
**TÖRÖLVE**
Creativ3Form
Creativ3Form 2009.01.09. 20:58
"Menjetek a picsába ti rohadt köcsögök.A Godfather kúrva jó,a Maffia meg egy szar."

Köszönjük az értelmes hozzászólást, pá!
;-)
SShark
SShark 2009.01.09. 21:10
Ez most egy hét ban, aztán majd meglátjuk... Ez itt nem szokás. :-|
ricsi9591
ricsi9591 2009.01.17. 21:42
Hello! Az én véleményem az 2 játékról:

Maffia: Ennél a játéknál már remegve vártam, hogy apukám haza érjen vele, és nem okozott csalódást. Már az elején tudtam, hogy nagyon jó játék lesz, amikor megláttam az autókat meg a fegyvereket, hogy milyen jól megvan csinálva. A küldetések iszonyat jók voltak nem egyhangúak hanem változatos (verseny, bankrablás,bosszú,gyilkosság stb.). Nekem a küldetések eleje jött be nagyon még, kimenni a parkolóba, beszélni a dadogó gyerekkel (nem jut eszembe a neve), oda adja a kulcsot a kocsihoz, utána föl Vincsenzóhoz ad fegyvert, vissza a kocsiba és gyerünk küldetést csinálni. Tehát nekem nagyon bejött, 4X is kijátszottam.

The Godfather: Az elején jónak bizonyult, verni a boltosokat meg a maffiákat, vagy kivégezni őket, akkor boltokat felgyújtani meg ellenség gyárait, főhadiszállásait elfoglalni stb. Utána jöttek a bajok. Elutazni a város egy pontjába, megcsinálni a küldetést, utána a következő küldetés a város tőled legmesszebbi pontjában van, de ez még elnézhető. De azért nehogy már küldetés közbe és ugyanaz, hogy utazgatok az egyik helyről a másikba, utána megint egy másik messzi helyre. Jó még talán ez is elnézhető, hogy a játék 80% autózás. De ezután jön a monoton játék menet minden küldetés sorozat végén gyár+főhadiszállás hely foglalás. Tehát ezzel nagy elszúrták a játékot, de voltak benne jó küldik lövöldözések, verekedések, üldözések stb.

A Maffia sokkal régebbi játék volt mint a The Godfather, mégis lealázta. Én az EA helyében nem próbálkoznék a Maffia 2 ellen, mert ebből alázás lesz. De egyszer mindenképpen megéri végig vinni a The Godfather 1.-2. részét is, vagy akinek a The Godfather tetszik annak a Maffia 1.-2. részét. Én így látom a dolgot nem tudom ki ért velem egyet vagy ki nem, én így látom.:-)
ricsi9591
ricsi9591 2009.01.17. 21:54
A néhány helyesírási hibákért elnézést kérek.
ajánlott olvasnivaló