Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hibás a Terminator: Salvation PC-s verziója

Amerikában az összes példányt visszahívja a kiadó.

2009.05.21. 18:18 | szerző: Retee | kategória: Játék

Gondok adódtak a Terminator: Salvation játékváltozatával, egész konkrétan a PC-s verzióval, mivel egy hiba miatt lehetetlen azt felinstallálni. A ""-5006 : 0×80070002" hibakód elviekben csak a dobozos verziónál jelentkezik, ezért az amerikai kiadó, az Evolved Games úgy döntött, hogy az összes példányt visszahívja, majd új lemezeket gyárt, és arra cseréli ki őket. Jelen helyzet azonban csak az USA-t érinti, s úgy tűnik, hogy a konzolos verziónál sincsenek problémák. ■

Terminator Salvation: The Future Begins
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Terminator Salvation: The Future Begins

hozzászólások (20)

Devron
Devron 2009.05.22. 10:53
Én attól tartok, hogy az elején ekkorát hibáznak a játék is tele lesz bugokkal. Bár remélem, azért játszható lesz.:-D Jó kis programozói csapatuk lehet azért. Összevágják, kiírják, mehet a piacra.
Lacee86
Lacee86 2009.05.22. 11:27
Én nem is értem, hogy fordulhat ilyesmi elő. Hacsak nem amatőrök csinálták...
balays82
balays82 2009.05.22. 11:59
Azért is furcsa, mert a svéd Grin nevéhez fűződik a játék, akik amatőröknek semmiképpen nem nevezhetőek. Az ő nevükhöz fűződik például a két Ghost Recon Advanced Warfighter PC-s portja, a sokak szerint nagyon jól sikerült Bionic Commando Rearmed, és a szintén kellemes csalódásnak számító Wanted játékadaptáció is. Sőt mostanában fejezték be a Capcom megbízásából az új Bionic Commando játékot is, ami, ha az első kritikák alapján nem is világmegváltó játék, de egészen jó lett. Itt viszont valamit nagyon elrontottak.
szbszig
szbszig 2009.05.22. 12:14
Ja, pontosan erre gondoltam én is. Azért megnézném a stáblistában a tesztereket, hányan voltak... :-|:-D
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2009.09.03. 20:54
én éppen most pár perce vittem át a játékot és ahhoz képest hogy filmben nem tartottam jobbnak a 3ik résznél játékban nagyon kellemeset csalodtam.Nagyon jo volt bár a gépek mozgása kissé gyors és "gépies"holott a filmekben mindig azt láttuk hogy emberien mozognak na mindegy.A játék nagyon ott van(számomra)a játék alatt felcsendülő terminator zene nagyon hozza a hangulatot.Az autos rész valamint a metros pálya is tetszett a Skynet-es utolso pályárol nem is beszélve.A menü is nagyon jo:):)Én nem bánnám ha lenne folytatása ugyanis azzal hogy a Skynet egyik főépületét legyőztük a játékban még nem nyertük me a háborut....ha mégis igy van akkor nagyon gyorsan átvihető és monoton játék...szerintem lehetne folytatása nekem nagyon bejött.Mondjuk nekem a 3 tetszett FPS modban ez is lehetett volna az de igy külsőnézetesben is bejön:):)
ajánlott olvasnivaló