Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Modern Warfare 2 - itt az igazi trailer

Végre megérkezett a beígért bemutatkozó videó.

2009.05.25. 11:59 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az elmúlt napokban már mutattunk egy rövidke Modern Warfare 2 trailert, mely azonban csak 1-2 új képkockában tért el a több hetes bemutatkozó videótól. Most viszont megérkezett az Infinity Ward által beígért hosszabb verzió is, tessék rátapadni: ■

Call of Duty: Modern Warfare 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Modern Warfare 2

hozzászólások (58)

Indigo
Indigo 2009.05.26. 18:19
Fail. Nem én voltam :)
cygary
cygary 2009.05.26. 18:19
Biztos... :-D
Tötyi
Tötyi 2009.05.26. 19:31
Nem szoktam multizni, így engem elsősorban a single része érdekel a dolognak. Ilyen szempontból pedig a CoD 4 volt a legpörgősebb, leginkább filmszerűbb FPS számomra. A scriptek használata nem zavart a sokadik végigjátszás során sem. Úgy voltam vele, mint a jobb filmekkel - sokadszorra is ugyanolyan, mégsem lehet megunni.
Ezzel, valamint a szintén sokat kritizált kötött játékmenettel úgy vagyok, hogy ha tartják legalább az eddigi minőséget, akkor sokkal jobb szórakozást tud nyújtani, mint pl. a Far Cry 2 totális szabadsága, ahol viszont az ellenfelek újragenerálásának módja agyoncsapta az összes pozitívumot, és rövid úton repült a gépemről. A CoD 4 a mai napig fent pihen...
Az árképzés az megint más tészta, mert 12k nem csak annak sok érte, aki inkább multira használja, sőt - tekintettel arra, hogy a mai játékok többségében a single finoman szólva sem szokott hosszúra nyúlni, azok még rosszabbul járnak, akik elsősorban ezért veszik meg a játékokat.
GustyX
GustyX 2009.05.26. 21:59
Ez nagyon durva!!!! Év FPS sztem!
Viszont nekem úgy tűnik, hogy itt inkább 3-5 fős squadokban fogunk érvényesülni, és nem a USMC színeiben, hanem vmi elit egységként.
Mondom ezt úgy, hogy az első részt(megfelelő gép hiánya miatt, nem sokáig, mivel a demo tökéletesen fut ultra low-on, a hangulat meg így is nagyon ott van) videok, cikkek, demo alapján ismerem!

Egyébként a video HD-ben nektek is akad? Többi nem, csak ez.
Szabip
Szabip 2009.05.27. 20:17
Csak annyit ehez az értelmetlen BF és CoD vitához, hogy mind a kettő a maga nemében mást képvisel. Miért ne férhetne meg egymás mellett mind a kettő én spec BF2 fan voltam 2 évig toltam a kiegekkel együtt aztán meguntam majd jött a CoD4 és abba esetm bele és már 1,5 tolom multiban.

Mind a kettőt imádom mind a mai napig, mind a kettőnek megvannak a jó és rossz oldalai is.
Az hogy a Cod scriptelt csak a filmszerüségét segíti elő ami által olyan vizuális orgiát kapunk mint a játéktörténeti atomrobbanás, vagy a C130 as bevetés, Csernobilról nem is beszélve igaz csak 20 perc de ez a 20 perc szőröstül bőröstül felfalja a Satlkert... Nem hinném hogy ez akkora baj lenne ilyen élmény mellett. Az újrajátszahtóságával sincs baj én simán 2x végigtoltam magasabb nehézségi szinten sokkal több kihívást jelentett.

A BF2 ben bedig a 64 fős multi meccsek és a járműves harc jelenti az élményt, de az nem annyira a komandózásara épít még a CoD igen a BF világa inkább a klasszikus US Army Rangerek harcára épít, nagy tűzerővel durr bele, de ez nem von le az értékéből, félreértés ne essék.

A BF 2 is év játéka volt csakúg mint a CoD 4 és ez az aminek örülni kellene, amúgy nekem a polcomon lesz ősszel a Bad Company 2 is és a MW2 is mert megférnek egymás mellett...
ajánlott olvasnivaló