Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a British Forces

Kiadták a Combat Mission Shock Force következő kiegészítőjét

2009.07.31. 10:45 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A Battlefront.com kiadta a Combat Mission Shock Force c. játékuk újabb kiegészítőjét a British Forces-t. Ahogy az ismertetőnkben már megírtuk ezzel a kiegészítővel a brit csapatok csatlakoznak a Szíria elleni támadáshoz az amerikai hadsereg és tengerészgyalogság mellé.
A kiegészítő - azon túl, hogy új egységek, hangok, fegyverek és járművek kerültek a játékba - egészen új taktikákat kíván a játékostól, hiszen a britek más szempontok szerint fejlesztették a haderejüket, mint az amerikaiak - így például a járműveik sokkal kevésbé páncélozottak, ám sokkal gyorsabbak - ezért aztán máshogy is kell operálni velük.
A játék demója letölthető a szerverünkről, így vásárlás előtt kipróbálhatjátok. Fontos azonban tudni, hogy ez egy kiegészítő, mely az alapjáték nélkül nem működik. Külön érdekes, hogy ingyenesen elérhető a játék végleges kézikönyve, amelyből megismerhetjük az újdonságokat. A teljes verzió pedig megvásárolható a Battlefront.com-on különböző verziókban, például a Marines kiegészítővel együtt is akár. ■

Combat Mission: Shock Force - British Forces
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Combat Mission: Shock Force - British Forces

hozzászólások (18)

ShuleyvA
ShuleyvA 2009.08.03. 00:26
A videóból ítélve ez egy nagy határ fos. Persze hogy azon belül milyen lehet a játékmenete, azt nem tudom, de hogy ezzel például nekem és azoknak akik egy-egy videó alapján döntenek egy játék megvételéről, ezt nem adnák el nekik/nekem. A srácnak teljesen igaza van, a videóról ítélt.
kviCtoR
kviCtoR 2009.08.03. 01:01
istenáldjonmegbarátom ezerköszi, végre egy épelméjű
Lacko
Lacko 2009.08.06. 07:57
Az a baj, hogy egyre több az analfabéta, aki csak videókat tud nézni. Például az ismertetőből sokkal több dolog kiderül, csak hát ahhoz tudni kéne olvasni is.

Egyébként ez egy kiegészítő, nem pedig egy játék. Csak hát aki még a hírt se tudta elolvasni, annak ez se esett le. Azért ilyen a videó, mert csak azokat az egységeket akarja bemutatni, amik újdonságok a kiegészítőben. A játékmenetet már úgyis bemutatták hónapokkal ezelőtt a játékról magáról.

A Combat Mission játék pedig nagyon jó, de nem igazán gyerekeknek való, ez igaz.
ShuleyvA
ShuleyvA 2009.08.06. 08:27
Felőlem... mindenesetre azon nem változtat, hogy a videó alapján szar (mert ezt jobban is meg lehetett volna csinálni, nem pedig ilyen gagyin).
Azt pedig lássuk be, hogy a videó sokkal többet mond, mint a szöveges információ (bár itt nem helytálló, mert ez csak egy ilyen "mi is lesz benne" bemutató). De ez sem változtat azon, hogy aki ezt megnézi, annak nem fog bejönni, mert amit lát az az animátorok közt is nulla.
Lacko
Lacko 2009.08.06. 09:02
Az a helyzet, hogy ugye vannak ezek a nagy kiadók, akik kb egy holywood-i film költségvetésével készítenek játékot és mivel milliókat fordítanak marketingre ezért a legfosabb játékokról is olyan trailereket készítenek, hogy azt hiszed ez a világ legjobb játéka, megveszed és csak aztán derül ki mekkora szar.

Ezzel szemben vannak az olyan fejlesztő csapatok, akik nem sorolnak be egyetlen kiadó alá sem és nem rendelkeznek dollár milliókkal. Cserébe viszont a programozóik nem rabszolgák, akik csak lekódolják, amit a marketinges kihozott, hogy mi kell a jónépnek, hanem lelkes, gondolkozó, álmodó programozók, akiknek nem parancsol senki. Ők minimális költségvetéssel készítenek el olyan játékokat, amiről álmodtak és amivel szívesen játszanak, illetve még jó pár tízezer ember szívesen játszik velük. De leszarják a marketinget. Nem készítenek trailereket. A tárgyalt videó - bár hivatalos - azt rajongók készítették, hogy ezzel is időt spóroljanak a fejlesztőknek, akik így a további részek (jelenleg egy második világháborús új részen dolgoznak) fejlesztésével tudnak foglalkozni.

Szóval azt tökre megértem, ha a videóra mondjátok, hogy fos, mert hát az (vagy finomítsunk: gyengusz) Viszont a játék hihetetlenül jó, még akkor is ha nem derül ki a videóból... ;)
ajánlott olvasnivaló