Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Serious Sam HD reklámfilm

Egy érdekes reklámfilmecske a felújított változatról.

2009.08.27. 17:42 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Azt hiszem az a Serious Sam HD reklámfilm magáért beszél, az akciójáték felújított változata szeptember során kerül majd a boltokba. ■

Serious Sam: The First Encounter HD
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Serious Sam: The First Encounter HD

hozzászólások (13)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.08.29. 20:17
nincs fizika??? :O Akkor a Second Encounterrel még nem játszottál! hogyan mondhatsz ilyet? az egész Second Encounter arra épít, hogy milyen új dolgokat építettek anno az engine-be, a multi pályák egy része a gravitációs mezővel való játszadozásra épít pl! szerintem Second Encounter a legjobb, a First nem rossz, de semmi extra, mindig ugyanaz: találjátok meg a két-három ikont, vigyétek egy helyre és mehettek tovább.
a Secondben a sok marhulós csúszkálós rész, a temérdek csapda és az új fegyverek (sniper és lángszóró), valamint az ugrálós-pattogós hülyeségek viszik a prímet!

lenne már abból HD verzió, megint tudnánk mit tolni a haverokkal délután háziírás helyett :D
Kemloth
Kemloth 2009.08.30. 18:36
:-OEz mi?!?:-O
Mondjuk nekem az ilyen mindig tetszik, de akkor is...
Mattmaster
Mattmaster 2009.08.30. 18:42
Akkor is mi?
ShuleyvA
ShuleyvA 2009.09.02. 22:05
Mókás videó :-)

Én a most megjelenő tupírral kapcsolatban - noha nagy fan vagyok - azért érzek némi nemű rókabőr szagot. Mert amit eddig tudni lehet a projektről, az alapján a remake nem igen lesz értékes árú... feltéve, ha nem lesz olyannyira olcsó, amilyen olcsó nem lesz :-| Amennyiben pedig nem lesz demo - mégis csak látni kellene miért adnánk ki valójában pénzt -, marad a pénz a 3. részre.
Dilikutya
Dilikutya 2009.09.05. 17:04
Rókabőr, ez igaz, de manapság kezdenek ugyebár elterjedni a HD felbontású kijelzők, amik ráadásul szélesvásznúak is, kicsit át kell pofozni a grafikát, hogy minden jó legyen. Nem elég az, hogy maga a játék viszonylag nagy felbontásokat is támogat, azt az eredeti is tudta már, gondolom, vagyis bízom benne, hogy kipofozták a textúrákat, különben semmi értelme tényleg.
Sajnos vegyes érzelmekkel olvastam a 3. részről szóló híreket, maga a tény jó, de a teljesen újragondolt játék aggaszt, félek előtérbe kerül az élethűbb, valóságosabb megjelenés, pedig az eredeti meseszerű grafikája sokkal jobban passzolt ehhez a debil világhoz.
ajánlott olvasnivaló