Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed - Amerikába mentem

Új videó a Shiftről.

2009.08.28. 19:28 | szerző: Retee | kategória: Játék

Egyre több gameplay videó érkezik a Need for Speed széria legifjabb tagjáról, a Shiftről, ami várhatóan pár héten belül a boltokba is elszáguld. A hivatalosan szeptember 17-n érkező játéknak már bemutatták néhány pályáját, és most az amerikai helyszínekről érkezett egy trailer. ■

Need for Speed SHIFT
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed SHIFT

hozzászólások (8)

AstorAnt
AstorAnt 2009.08.29. 07:37
Már bocs, de az nfs széria szimulátorként indult és többek közt a szerintem legjobban sikerült rész, a porsche is ebben a szellemben készült.Most azért mert évekig elundergroundoztak meg, az azért volt mert erre volt igény, nem mert nem tudnak szimulátort csinálni.Szóval már eddig is volt "tiszteletre méltó szimulátorszerű nfs darab"a szériában.
JimmyHD
JimmyHD 2009.08.29. 08:44
1 komolyabb szimulátor attól lesz szimulátor hogy lemásolja,vagy legalábbis megpróbálja a valóságot,járművet stb...... és úgy 1 100 oldalas kézikönyv kell hozzá,a billentyűzeten minden gomb kell hozzá,és ráadásul még ezeknek a kombinációja is,amit fejben tartani nem könnyű és talán évek kellenek hozzá.Ha ez szimulátor lesz akkor megeszem a nem létező kalapomat.Bár 1 autós szimulátor bizonyára nem annyira bonyolult mint mondjuk az Enemy Engaged 1-2.
AstorAnt
AstorAnt 2009.08.29. 09:41
Megnyugtatlak, nem kell megenned a nem létező kalapodat.Mert ez játékszimulátornak készül és nem pedig szimulátornak.A kettő nem ugyanaz.
kviCtoR
kviCtoR 2009.08.29. 17:21
Most hogy mondod, az volt az első nfs játékom, hogy is feledkezhettem el róla.. :)
Bár, hogy nagy szimulátor lett volna... volt gáz, meg fék, meg jobbra-balra kanyarodás.. :S kicsit erősebbre csinálták a kicsúszás lehetőségét, ja igaz törés is volt benne asszem, de nem hiszem hogy ettől nagy szimulátor lenne.. de attól még jó
balays82
balays82 2009.08.29. 21:49
Egy igazi autó vezetéséhez sem kell 100 oldalas kézikönyv, sőt gombkombinációkat sem kell hozzá megjegyezni. Azért van egy kis különbség az autós és a repülőgépes/helikopteres szimulátorok között nehézség terén, ahogyan a valóságban is. Valószínűleg az új NFS sem fogja elérni a GTR és hasonló játékok nehézségének szintjét, de talán nem is várja, sőt nem is szeretné ezt senki. Inkább valami GRID szerű vezetési élmény lenne a cél. A Shift most elindult egy irányba, ami jónak tűnik, de úgyis hamarosan megtudjuk, mi az igazság.
ajánlott olvasnivaló