Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

XPERIA X10 - a Sony Ericsson is Androidos mobillal támad

2010-ben érkezik a boltokba a XPERIA X10 - képek, videók.

2009.11.03. 15:54 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Úgy tűnik, hogy az Android rendesen felrázta a hagyományos gyártók fantáziáját és ezáltal kínálatát is, hisz immár a Sony Ericsson is bejelentett egy Google operációs rendszert használó mobilt. A XPERIA X10 várhatóan 2010-ben jelenik meg, ám addig is lássuk, hogy mit tudhatunk az új készülékről.
Nos, az első részletek alapján a Sony Ericsson nem a 10 ezer forintos kategóriát célozza meg, hisz a XPERIA egy laza 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon QSD8250 CPU-val érkezik, amelyhez 480*854-es felbontású érintőképernyő társul. Az ilyenkor kötelezően megemlítendő "multimédiás érzetet" a 8,1 megapixeles autófókuszos, stabilizátorral felszerelt, arc és mosolyfelismerő funkcióval megtámogatott kamera adja, mely persze videót is képes felvenni.
A 3,5 mm-es jack csatlakozó, a wifi, a Bluetooth, a GPS és a Google Maps pedig tesz róla, hogy ne csak sms írásra használhassuk a XPERIA X10-et. Természetesen ez nem minden, Az Androidnak köszönhetően 3D-s játékok és rengeteg program is vár majd a tulajokra, akik összeismerkedhetnek két exkluzív Sony Ericsson alkalmazással, a Timescape-pel és a Mediascape-pel, melyek segítségével sikerrel oldhatjuk meg azt, hogy a szociális hálónk teljesen rendben legyen. Magyarul valószínűleg a Facebooktól kezdve a Youtube-ig mindenhol speciális felületek várnak majd ránk.
A 2010 első felében érkező XPERIA X10-ről valószínűleg hallunk még a jövőben, de első körben inkább csak lássuk, hisz egy erősen promó-ízű, de azért korrekt kis videót is mellékeltek róla. ■

Forrás: Mobilize.hu

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló