Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

LG - érkezik a GT350

Hamarosan Európába érkezik az LG új érintőképernyős mobilja.

2010.02.16. 06:26 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Az LG új mobilt jelentett be, mely a GT350 nevet viseli, és a tervek szerint idén áprilisban érkezik meg Európába. A teljes qwerty billentyűzettel, és 3"-os érintőképernyővel rendelkező készülék - a jelenlegi divat szerint - a közösségi site-okra lesz optimalizálva.
Az új mobil elődje az a KS360, mely főként az üzenetküldésre, üzenetkezelésre volt optimalizálva, s 2008. augusztusi megjelenése óta több mint ötmillió darab kelt el belőle. A rokonhoz hasonlóan pedig az új jövevény is oldalirányba csúsztatható teljes QWERTY billentyűzettel lett ellátva, ám ez a klaviatúra már négysoros rendszerben mutatkozik be, s a képernyő immár teljes mértékben érintés vezérelt. mely megkönnyíti az SMS-ek, e-mailek megírását.
Kezelőfelülete pedig minden részletében a közösségi oldalak optimalizált használatát szolgálja, így teljesen szinkronizálható például a Facebook vagy a Twitter szolgáltatásokkal. A készülék egyetlen képernyőn jeleníti meg a több közösségi oldalról érkező információkat, így rögtön áttekinthetjük ismerőseink állapotát és frissítéseit. Mindezt felgyorsítandó a billentyűzet dedikált parancsgombot is tartalmaz a közösségi hálóhoz.
A „közösségi lét” mellett külön billentyűk szolgálnak a push e-mailek, a webböngésző, illetve az azonnali üzenetküldés eléréséhez. A push, azaz a valós idejű e-mailek használatával a készülék azonnal értesíti a felhasználót, ha új levél érkezik. A mobil áprilistól érkezik meg Európába, itthoni megjelenését csak később jelentik be. ■

előző
következő
LG - érkezik a GT350
LG - érkezik a GT350LG - érkezik a GT350

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló