25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Hardver

Logitech - két új univerzális távirányító érkezett

Új tagokkal bővült a Harmony család.

Írta: Retee

A Logitech ma két új taggal bővítette Harmony távirányító termékcsaládját. Az új Harmony 600 és a 650 távirányítók használata és üzembe helyezése is nagyon egyszerű. Segítségükkel elég egyetlen gombnyomás az egyes tevékenységek elindításához, és mindkét új kütyü akár öt másik távirányítót is helyettesíteni tud. Az új darabok segítségével egyetlen gombnyomással kiválaszthatjuk, hogy mit szeretnénk csinálni, és a Harmony automatikusan bekapcsolja az ehhez szükséges készülékeket, és elvégzi rajtuk a megfelelő beállításokat. Ha egyszer végigmentünk az internetes üzembe helyezési folyamaton, utána már mindig elég egyetlen gombnyomás.
A Harmony 600 távirányító megvilágított monokróm kijelzőjén mindig azokat a parancsokat látjuk, amikre az éppen használt eszközökkel kapcsoltban szükségünk lehet, például a kikapcsoló vagy hangerőszabályzó gombokat. Az intelligens kijelző még segítségünkre is siet, ha elakadnánk valamiben: elég kiválasztani rajta a súgó gombot, és néhány egyszerű kérdésre válaszolva máris útbaigazítást kapunk.
A 650 ezzel szemben színes képernyővel rendelkezik, megjelennek rajta a tévécsatornák emblémái, és az aktuális eszközökhöz tartozó parancsgombok is. Ha például tévét nézünk, akkor nem kell csatornaszámokat memorizálnunk, mert a keresett állomás emblémájára kattintva egy pillanat alatt odatalálunk.
Mindkét készülék már forgalomba is került: a 600 59,99 euróért, míg a 650 79,99 euróért vásárolható meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Logitech - két új univerzális távirányító érkezett
  • Logitech - két új univerzális távirányító érkezett

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!