Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien RPG - kész játékot fújt le a Sega?

Az Obsidian szerint gyakorlatilag már elkészültek a játékkal, mikor a Sega bekavart.

2010.04.29. 18:39 | szerző: Retee | kategória: Játék

Majd' egy éve jelentette be a Sega, hogy lefújták a sokak által várt (munkacímén ) Alien RPG-t. A kiadó nem indokolt, de valószínűleg soknak tartotta az egyszerre futó három Alienes játékot, s végül tőle vettek búcsút. Akkoriban viszont mindenki úgy gondolta, hogy valószínűleg még a fejlesztés elején csapott be a villám, ám egy mostani nyilatkozat nem erről árulkodik. Az Obsidian vezér ugyanis egy interjúban elárulta, hogy szó sem volt félkész projektről, s ha újságíró eljött volna kipróbálni az RPG-t, akkor ő is úgy gondolta volna, hogy ez egy befejezett fejlesztés, amelyet már csak a boltokba kell eljuttatni. ■

Alien RPG
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alien RPG

hozzászólások (3)

Drukala
Drukala 2010.04.29. 20:07
Erre még azt sem tudom mondani, hogy pénzéhesek. Ha már tényleg eléggé kész volt (gondolom azért az Obsidian is túlzott picit), nem látom, hogy lehetett volna bukta. Nah mindegy, szokás szerint a játékosok szívnak igazán.
RatBaG
RatBaG 2010.04.30. 03:53
ez mindent elmond:
http://kephost.hu/image-6D12_4BDA37EC.gif
-T0ng-
-T0ng- 2010.04.30. 06:32
Szerintem ez a tipikus polcra helyezés esete! Fogják a játékot és félreteszik, mert a kiadó nem érzi azt, hogy egy adott anyagi helyzetben a kiadása segítene. Én csak azért sajnálom, mert nagyon ígéretes és szép játék volt a képek és videók alapján.
ajánlott olvasnivaló