Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mafia II Collector's Edition

Bejelentették a gyűjtői változatokat.

2010.05.26. 20:32 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A 2K Games bejelentette milyen pluszokat nyújt majd a Mafia II Collector's Edition az alapváltozathoz képest. A játék csak augusztus 24-én jelenik majd meg PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra, de már fejlesztik az első DLC-t is.

  • Collectible SteelBook Casing: Festett fémdoboz dombornyomott logóval, mely két képet tartalmaz Vitoról és Joeról a játék főszereplőiről.
  • Made Man Pack: Ingyenes DLC, mely két luxusautóhoz ad hozzáférést, valamint Vito két új öltönyt is beszerezhet.
  • Hardcover Art Book: A kemény borítós könyv az Empire Bay családjairól igazi fotóalbum stílusban.
  • Mafia II Orchestral Soundtrack: A játék zenéi CD-n, melyet a Prague FILMHarmonic Orchestra adott elő.
  • Map of Empire Bay: Egy remek térkép a játékról, mely az események tíz mérföldes körzetét mutatja be.

  A különböző helyekről megrendelve különféle bónuszok érhetőek el ezen kívül az előrendelőknek.

 • Vegas Pack (GameStop): Két autó és öltöny, Vegas-i stílusban.
 • War Hero Pack (GameStop): Két katonai autó és egyenruha.
 • Renegade Pack (Amazon): Egy sportkocsi és egy hotrod két bőrből készült öltönnyel.
 • Greaser Pack (Best Buy): Két villámgyors hotrod és egy bőr versenyruha, valamint egy másik bőrkabáttal és csizmával. ■

Mafia II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mafia II

hozzászólások (6)

balays82
balays82 2010.05.27. 09:02
Emlékeim szerint már beszéltünk róla régebben, hogy ha valamelyik játék látatlanban megérdemli az igényes CE kiadást, akkor a Mafia II az. Örülök, hogy a kiadó is így gondolta, ártól függetlenül ez tényleg kötelező vétel (azért remélem, nem esnek túlzásba az árcédulával :) ).
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.05.27. 14:04
Jaja, pont te említetted asszem az ME2-vel kapcsolatban, hogy nagyon reméled, majd a Mafia II is hasonló kiszerelést kap. Megkapta, reméljük az ára is hasonló lesz, mint az ME2-é.:-)
davkar9
davkar9 2010.05.27. 14:11
Hát nem tudom... Nálam is beindult a nyálelválasztás de a GTA-s elemek miatt meg a sok késés után én továbbra is kételkedem a játékban. Előbb szerintem mindenképpen a demóba fogok belenézni. Még jó, hogy nálunk tuti késni fog a megjelenés így ha tetszik nem maradok le róla.:-X
balays82
balays82 2010.05.27. 14:20
A demóra vagy a "demóra" gondolsz? Csak azért kérdezem, mert meglepődnék, ha készülne hivatalos Mafia II demó, de lehet, hogy csak lemaradtam valamiről. Egyébként remélem, nem lesz igazad, és időben jelenik meg nálunk is (ha egyáltalán lehet az "időben" kifejezést használni a Mafia II-vel kapcsolatban).
davkar9
davkar9 2010.05.27. 14:27
Ja a "demóra" gondoltam. Tudod nem illik demót kiadni mert ha kiderül, hogy szar akkor az gáz de a warez miatt meg mindenkinek sír a szája. Nem hinném amúgy hogy készülne majd hozzá, hisz a gta-khoz és egyéb nagy területű játékokhoz se szokott lenni. Remélem nem lesz igazam de az első részt nem fogja megközelíteni, azért ez már tényleg inkább lesz gta mint mafia.:-(
ajánlott olvasnivaló