Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2010

Gamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztató

Összefoglalók és fotók a kedd délutáni eseményről.

2010.08.19. 00:12 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2010

A Gamescomot megelőző napon, kedden délután tartotta sajtótájékoztatóját az Electronic Arts. Az ezen bemutatott játékokról nagyrészt felkerültek már oldalunkra tegnap a hírek, így most csak egy rövid összefoglaló következik, meg egy fotógaléria a színpadon megjelentekről.
Rövid bevezető után gyorsan a játékokra terelődött a szó. Jellemzően az adott részleg vezetője vagy a fejlesztőcsapat egyik fő munkatársa beszélt kicsit a játékról, majd egy trailert láthattunk. Listaszerűen az alábbiak kerültek elő:

  • The Sims 3 – Konzolokra is érkezik az életszimulátor
  • The Sims Medieval – Középkori környezetbe helyezett Sims játék, üdítő újításnak tűnik a sorozatban.
  • Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 – Az Xbox 360 verziót Kinecttel is irányíthatjuk majd. Ezt a filmbeli ikerpár prezentálta a színpadon, igen mókásnak tűnik a kezünkkel történő varázslás, bár kicsit mintha késett volna az érzékelő.
  • FIFA 11 – Az online játékmódban most már két 11 fős csapat is játszhat (az eddigi 10-zel szemben), azaz külön játékos lehet a kapus. Ehhez külön oktatómód is bekerül a játékba, hogy begyakorolhassuk a kapus feladatát.
  • Dead Space 2 – Folytatódik a third-person sci-fi akciójáték.
  • Medal of Honor – Hamarosan érkezik az új háborús akciójáték.
  • Crysis 2 – 16 fős multiplayer játékot prezentáltak a színpadon.
  • Need for Speed Hot Pursuit – A Burnout sorozat fejleszőinek kezébe került új epizódból egy igen látványos üldözéses menetet prezentáltak, egy-egy fontosabb eseménynél (pl. helikopterek bekapcsolódása üldözésünkbe) belassít a játék, és a kamera mozgatásával hívja fel a figyelmet a történésekre.
  • Bulletstorm – Az akciójátékban minél látványosabb kombókban végzünk ellenfeleinkkel, annál gyorsabban nő pontjaink száma.
  • Star Wars the Old Republic – A kiállítás látogatói már kipróbálhatják a Csillagok háborújás MMORPG-t.
  • Mass Effect 2 – PS3-ra is megjelenik a játék.
  • Dragon Age 2 – A BioWare folytatja remekül sikerült fantasy RPG-jét.
  • EA Sports Active 2 – Továbbfejlesztett edzőjáték, melynek promóciójához David Beckhamet sikerült megnyernie az EA-nak. Mindhárom platformon pulzusmérő is tartozik a játékhoz, a Wii-n a Wii Remote és egy lábra rögzíthető érzékelő figyeli mozgásunkat, PS3-on karunkra és lábunkra kell speciális vezérlőt rakni, míg Xbox 360-on a Kinect segítségével követi testünket a játék.

  Összességében az mondható el, hogy látványos videókat illetve élő bemutatókat láthattunk a sajtókonferencián, de eget rengető újdonság nem hangzott el ezúttal. Mindemellett kisebb halláskárosodást is szenvedhettünk, annyira üvöltöttek a hangszórók – különösen az új NFS játéknál volt bántó a nagy hang. A gamescom során a felsoroltakból számos játékról külön bemutatót is meg fogok nézni, így további információk várhatóak még róluk. ■

előző
következő
Gamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztató
Gamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztató

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló