Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény

Tökéletes őszi pillanatok a Canon SX 30 IS fényképezőgéppel

2010.10.26. 16:08 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény

Színes és mozgalmas felvételeket nem csupán a nyaralás alatt készíthetsz: az őszi természet is rengeteg izgalmas pillanatot tartogat számodra. A lehulló falevelek, a változatos színvilág a lombok között átszűrődő napfény az ősz elmaradhatatlan kellékei, amelyeket kiemelkedő részletgazdagsággal rögzíthetsz az új Canon PowerShot SX 30 IS fényképezőgéppel.
A 35x optikai zoom segítségével a távolabbi témákat is kiváló minőségben, akár állvány nélkül örökítheted meg: legyen szó a levelek közötti apró bogarakról, a fa tetején pihenő madárról, vagy a hegytetőre kaptató barátaidról. A legmodernebb technológia és funkciók lehetővé teszik számodra, hogy a távolban felbukkanó vadakról elmosódás-mentes, éles felvételeket készíts még akkor is, ha nem tartozol a profi fényképészek közé. Nem kell attól félned, hogy a lépteiddel elriasztod az állatokat, hiszen a zoom használata közben is követheted a mozgó témát. Kedvenc fotóidból akár A2 méretnél nagyobb nyomatot is készíthetsz, a legizgalmasabb részeket pedig kivághatod, vagy nagyíthatod anélkül, hogy ez rontaná a kép minőségét. A forgatható kijelző különleges szögekből is lehetővé teszi a fotózást, a videók rögzítésével egyszerűen az otthonodba viheted a természetet, a számos szórakoztató üzemmódnak köszönhetően pedig a képeket és a videókat még különlegesebbé varázsolhatod.
Nincs más hátra tehát, mint megtervezni a túraútvonalat, előkapni a bakancsokat, összehívni a barátaidat, és indulás előtt az arcmimikára induló kioldó segítségével egy kacsintással elkészíteni a tökéletes csoportképet. ■

Forrás: Canon

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló