Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Canon PowerShot SX30 IS 35-szörös optikai zoommal

Igen széles zoomtartományú 14,1 megapixeles gép.

2010.09.22. 14:35 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A Canon 14,1 megapixeles CCD érzékelővel szerelt új PowerShot SX30 IS fényképezőgépe igen széles zoomtartományt kínál: 35-szörös átfogású optikája kisfilmes gépre átszámítva a 24-840 mm-es tartományt fedi le. Az optikai képstabilizátor 4,5 fényértéknyit segít a remegés elkerülése érdekében. A gyors és pontos zoomolást és fókuszálást ultrahangos és lengőtekercses motorok biztosítják. A nagy zoom használata során jöhet jól a zoomtámogató funkció: az erre szolgáló gomb lenyomásakor a három előre beállított kis zoomállás egyikére húzza vissza az objektívet a gép, hogy könnyebben megkereshessük a keresőből esetleg elmozdult témát, miközben kis téglalap jelöli a nagy zoommal kiválasztott képtartományt. A téglalap keresett témára illesztése és a gomb felengedése után az objektív visszaáll az eredeti zoombeállításra és folytathatjuk a fotózást.
A PowerShot SX30 IS-ből se maradt ki a filmfelvételi lehetőség: 1280*720 felbontású filmet rögzíthetünk, sztereó hanggal. A Smart Auto technológia 21 jelenettípus közül választja ki a megfelelő beállítást. Felvételeinket a HDMI kimeneten keresztül tévén közvetlenül is visszanézhetjük.
A készülék hátoldalán 2,7 hüvelykes (6,8 centis) képátlójú, kihajtható LCD kijelző található. SD kártyafoglalata az SDHC és SDXC nagykapacitású memóriakártyákat is támogatja. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló