Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény/hirdetés

Megérkeztek a Symantec új végpontvédelmi megoldásai kis- és középvállalkozások számára

A Symantec a Hosted Endpoint Protection mellett MessageLabs Web Security Service, SmartConnect és RemoteConnect szolgáltatással véd a károkozók és internetes támadások ellen.

2010.10.26. 16:18 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény/hirdetés

A Symantec Corp. elérhetővé tette új, végpontvédelmi megoldásait kis – és középvállalkozások számára. A Symantec Hosted Endpoint Protection segítségével, a felhasználók biztonsággal védhetik meg Windows alapú laptopjaikat, illetve asztali számítógépeiket az egyre terjedő és egyre kifinomultabb fenyegetésekkel szemben.
A díjnyertes antivírus és végpontvédelmi technológiák több, mint 18 éves fejlesztői tapasztalatát hasznosítva a Symantec Hosted Endpoint Protection egy web-alapú menedzsment konzol irányítása alatt védi a végponti rendszereket.
Mivel a fenyegetések egyre kifinomultabbak, a globális munkaerőre pedig egyre inkább a mobilitás jellemző, az elemzők előre megjósolták, hogy a vállalkozások magas szintű biztonsági megoldásokat fognak keresni, melyek könnyen személyre szabhatóak és minimális kezelést igényelnek.
“Egyre több olyan ügyfelünk van, akik bár központi irodával rendelkeznek, a munkaerejük nagy része elosztva dolgozik a különböző kirendeltségekben szerte az EMEA régióban. A Symantec Hosted Endpoint Protection segítségével rálátásunk van a rendszerfelhasználók aktivitására, és ellenőrizhetjük az aktuális védelmi szintet, vagyis hogy teljesülnek-e a vállalat biztonsági előírásai. A mobil munkaerő általában nehezen nyomon követhető, így a lehetőség, hogy egyetlen felügyeleti konzolról kezeljék ezeket az elosztott rendszereket, megkönnyíti az ügyfelek számára a szervezet irányítását. Mivel a megoldás alkalmazása nem kíván további hardvert, menedzsment szoftvert, vagy külön IT szakembergárdát, a költségek is jelentősen csökkenthetők.” - mondta Pulai András, a Symantec vezető rendszermérnöke.
A Symantec Hosted Endpoint Protection mellet a MessageLabs Web Security Service roaming szolgáltatásának legutóbbi fejlesztései további lehetőséget nyújtanak a kis- és középvállalkozások számára, munkaerejük online aktivitásának ellenőrzésében, és biztosításában.
A MessageLabs Hosted Web Security Service kiemelkedő roaming és távoli munkaerő támogató lehetőségeket kínál, hogy segítse a szervezeteket a helyes webhasználatban és online védelemben. A MessageLabs Hosted Web Security SmartConnect fejlesztése véd a kártékony programok ellen, és segíti a helyes webhasználat szabályainak betartását. A MessageLabs Hosted Web Security RemoteConnect alkalmazása pedig helyes webhasználatot és védelmet biztosít a távmunkát végzők, valamint a távoli irodák alkalmazottainak részére.
A Symantec Hosted Endpoint Protection, a SmartConnect és a RemoteConnect világszerte elérhetőek. A Symantec Hosted Enpoint Protection a Symantec díjnyertes, hírnéven alapuló technológiáját ötvözi, hogy sikeresen felvegye a harcot a legújabb rosszindulatú támadásokkal szemben. A több, mint négy év fejlesztés eredményeként létrejött Ubiquity megoldás segítségével, a Symantec több, mint 100 millió felhasználójának nyújt védelmet azok ellen az összetett fenyegetések ellen, melyeket egyébként a hagyományos védelmi megoldások nem szűrnek ki.
A Symantec Hosted Endpoint Protection jelenleg angol nyelven érhető el.
Ha szeretné kipróbálni a Symantec végpontvédelmi megoldását, az alábbi linkre kattintva megteheti: www.messagelabs.com/trials/hep

Forrás: Symantec

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló