For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény

A Légimentők mostantól speciális Samsung mobiltelefonokat használhatnak bevetésre

A Samsung 30 db víz-, karc-, por- és ütésálló készüléket adományozott a Magyar Légimentő Nonprofit Kft.-nek.

2010.11.09. 18:39 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény

A Samsung Electronics Magyar Zrt. 30 db víz-, karc-, por- és ütésálló készüléket adományozott ünnepélyes keretek között a Magyar Légimentő Nonprofit Kft.-nek a szervezet budaörsi bázisállomásán. Az újgenerációs Xcover 271 mobiltelefon a legextrémebb körülmények között is lehetővé teszi a kapcsolattartást.
A Légimentők egész évben, folyamatosan magas szinten teljesítő csapata nem nélkülözheti a munkájukat segítő, a kor technikai színvonalának megfelelő informatikai eszközök használatát. Az intenzív igénybevétel, a fizikai behatások leggyorsabban az egyik legfontosabb munkaeszközt, a mobiltelefont amortizálják.
A mentőcsapat elérhetősége, az egy-egy kárhelyről történő kommunikáció, esetenkénti helyszíni dokumentálás igénye létfontosságú. Ezért is döntött úgy a csúcstechnológiai megoldásokban élenjáró elektronikai világcég, hogy a kiemelt egységek számára biztosít összesen 30 darab Samsung Xcover 271 típusú, ütés-, víz- és porálló telefont, melyek használatával a fokozott veszélyhelyzetben tevékenykedő légimentős dolgozók közötti kommunikáció biztonságosabbá válik.
„A Magyar Légimentő Nonprofit Kft.-nek a megelőzés, vagy a sürgősségi betegellátás terén végzett tevékenysége igazán figyelemreméltó. E magas szintű elhivatottság és tenni akarás irányította többek között a Samsung figyelmét e szervezetre.” – nyilatkozta Kováts Botond, a Samsung Electronics marketing és PR vezetője az átadó során.
A készülékekkel lehetősége nyílik a mentőtiszteknek videó hívás fogadására, képek készítésére és küldésére MMS-en vagy e-mailen keresztül, illetve készülék kivitelének köszönhetően a kapcsolattartás biztonságos marad még extrém körülmények között is. Ezt szimbolizálta a rendhagyó átadó, hiszen az első készüléket egy pohár vízben kapták meg a légimentők. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.