Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tron: Evolution - trailer

Fejlesztői videó a decemberben megjelentő Evolutionről.

2010.11.12. 10:47 | szerző: Retee | kategória: Játék

Már egy hónapot sem kell várni arra, hogy megérkezett a Tron: Evolution, amely a két film közötti történetet dolgozza fel. Az RPG elemekkel dúsított akciójátékban azért rengeteg a filmből ismerős elem tűnik majd fel, de a fénymotorverseny mellett persze egyéb bevetésekre is számíthatunk.
Most pedig lássunk egy gameplay részeket is tartalmazó fejlesztői trailert! ■

TRON: Evolution
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
TRON: Evolution

hozzászólások (8)

-Jozef-
-Jozef- 2010.11.13. 22:40
Igen, ez elég gyengének tűnik. A Tron 2.0 nálam mindmáig top5-ös játék, az új film is követhetné azt a látványbeli megvalósítást.
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.12.06. 20:13
Kipróbáltam, és hm-hm...not bad, not bad, de nem az igazi. Nem ártott volna még picit csiszolni rajta. Van benne egy kis PoP-os ugrálás és falon futás, a harcot színessé lehet tenni a kombókkal, bár a graf nem tökéletes, és 1 óra játék után még mindig nem ültem motoron...vagy min. Szóval eddig nem rossz, de azért nem lesz az év játéka. Műfajon belül se.
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.12.08. 22:23
Borrrrrrrrrzalmas a billes irányítás. Ha már belevitték a PoP-os falon futásos, gyors, reflex ugrálás részeket, akkor nem tudom, a bill kiosztást miért nem lehetett lemásolni. Egy egyszerű trükkhöz vagy 2-3 gombot kell nyomni egyszerre, és persze, hogy ha elbaszod, kezdheted az adott szakasz legelejéről. És garantáltan elbaszod vagy hatszor, mire rájössz, hogy mikor mit is kell nyomni. Nem gondoltam volna, hogy a Sands of Time trilógia után bénázni fogok egy ilyen ugrálós ügyességi játékon, de itt azt teszem. Remélem kínok között pusztul el az, aki a bill kiosztást csinálta.
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.12.18. 00:14
Tron: Evolution – Kitolva

Nos, első nekifutásra a borzalmas irányítás következtében, a „játsszon vele az, akinek három anyja van” jelmondat társaságában, kb. másfél óra után töröltem a picsába a gépemről. Ám a csütörtökön megtekintett film annyira meghozta a kedvemet a Tron világához, hogy adtam neki még egy esélyt, és nem bántam meg. Na nem mondom, hogy zseniális, emlékezetes game lett, de a kezdeti nehézségek után, a végére már kimondottan élveztem. A baj csak az, hogy nem más ez, mint egy Tron dizájnba bújtatott Prince of Persia. Csak itt kard helyet a hátunkon lévő lemez-pengével kell harcolnunk, plusz az imént már sokat szidott irányítást se sikerült olyan tökéletesen billentyűzetre vinni, mint a PoP-ok esetében.
Ami kiemelhetné a középszerűségből, az a látvány, és a változatos játékmenet, ugyan is hiába vezetünk többször is motort, meg tankot, a pályák kb. 1 óra után ellaposodnak, és bár változatosak a helyszínek, egy kaptafára épülnek. Végigmész egy akadálypályán, ami alatt 3-4 lakalommal minimum meghalsz, majd elérsz egy pontra, ahol harc vár. És ez így megy a végéig, csak egy idő után hosszabb és nehezebb lesz minden. Ám, ha megszokod az irányítást, nem lesz gond, főleg a PoP világban jártas embereknek.
A látvány szintén csalódást keltő, és ez szomorú tekintve, hogy a filmnél viszont 10/10 ez a rész, és az állad keresgéled a végéig. Hangok terén is, ami szintén eléggé tompára sikerültek. Meg úgy az egész, nem csak a grafika, a pályák, a karakterek kinézete és mozgása, hanem összességében minden kicsit gyengécske, ahhoz képest, hogy 2010-et írunk.
Szóval nem egy rossz játék ez, de nem is jó. Mondjuk én gyengébbre számítottam, főleg az első nekifutásos uninstal után, de végig lehetett vinni, és bár egyhamar nem kezdek neki újból, de azért voltak benne olyan részek, amiket kimondottan élveztem.
Ami a történetet illeti, nos...csak az olvassa el, aki már látta a filmet, vagy akit nem érdekel, és úgy se nézi majd meg...
SPOILER
...szóval az Evolution Clu lázadásának kezdeti szeleit, valamint az ISO-k kiirtását dolgozza fel. Mi egy olyan programot irányítunk, akinek az a feladata, hogy semlegesítse Clu-t és az általa kreált vírusokat. Természetesen Quorra-val is összefutunk, sőt még arra is megkapjuk a választ, hogy hogyan is jöttek ők össze Flynnel. Ami pedig a karakterünket illeti, nos…ha láttad a filmet ki tudod következtetni, hogy mi lesz a sorsa. Küzdött ugyan, ráadásul tisztességesen, mert kicsit megszopatta Clu-t és a vírusait, de a végső győzelem, a filmre maradt.


6/10
atiscool
atiscool 2011.01.01. 10:39
szerintem nincs igaza 1-2 embernek... az irányítással annyi baj van hogy túl érzékeny (leginkábbis az egér). de fél-1 óra játszás után már meg lehet szokni. játék közben érdemes lemenni "arénázni" ott ahol lehet mert jó kicsit + xp-t szerezni és így kicsit érdekesebb is. de visszatérve az irányításra: elég sokáig eljutottam (szerintem) pedig nem játszottam vele sokat de engem lekötött.szval aki elsőnek belép és 5x le esik egy fal szakasznál nyugodjon meg mert később már megszokja. am én egy fél óra - óra alatt már motoroztam nagyívben le egy házról. ja és azzal sincs baj hogy sokszor le esünk hisz sűrűn vannak checkpoint-ok én úgy vettem észre. a pályát is szidták páran hát annyit mondok hogy ez TRON! nem csinálhatnak a készítők tengerpartokat... a grafikáról meg annyit hogy így legalább azoknak is fut akiknek nincs fullos gépük. naszval akasszátok ki és utánna alkossatok véleményt szerintem. egy kicsit hosszúra sikerült XD
ajánlott olvasnivaló