Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 trailer

Itt az ígért debut trailer.

2010.12.12. 13:31 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Ahogy a tegnapi EA Shop baki után már tudható volt a VGA Awardson bejelentették a Bioware új játékát a Mass Effect 3-at. Túl sokat nem mond el róla még a megjelent videó, de az biztos, hogy kalandaink legalább egy része az ostromlott Földön játszódik majd. Egyelőre 2011 karácsonyára ígérik Shepard kalandjainak végét. ■

Mass Effect 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect 3

hozzászólások (29)

Creativ3Form
Creativ3Form 2010.12.13. 02:41
Van benne valami amit mondasz, és most így felidézve az emlékeket, még párbeszéd formájában is szó van erről, tehát lehet az is benne van,m hogy kicsit parnak tőlünk, illetve Shepardtól. Csak akkor miért nem őt nyírják ki előbb a csatlósaival együtt? Utána már jöhet a Star Warsos, Földfelrobbantos effekt.:-D
-T0ng-
-T0ng- 2010.12.13. 08:40
Nézegettem a Bioware fórumát, és ott is előkerült, hogy miért pont az emberek. Szerintem erre van egy nagyon egyszerű magyarázat...

Mint azt tudjuk az első részből, a Reaper eljön bizonyos időközönként, hogy a már egy bizonyos civilizációs szintet elért fajokat kiirtsák és újrakezdjék a folyamatot.(tömören)
Eljönnek erre seggbe rúgja őket, egy faj egyik képviselője, melyből egy következtetés vonható le egy gép számára, mégpedig az, hogy ez a faj elég fejlett arra, hogy szembeszálljon velük. Nem véletlen hát, hogy elsődleges célponttá válik az emberiség.

Szentül hiszem, hogy a Kaszások az emberiségben egy túlfejlett fajt látnak, nem véletlen, hogy a második részben ember-kaszás keveréket akartak létrehozni.
Dark Archon
Dark Archon 2010.12.13. 09:11
"Holiday 2011" - ez mióta 2011 karácsony? Szerintem 2011 nyara.
gonosz
gonosz 2010.12.13. 14:40
De az is lehet hogy egyszerre megtámadták az összes fajt,csak mivel a Mass Effect 3-at (még) a Föld nevű bolygón fogják árulni sokkal jobban bele tudjuk magunkat élni=>sokkal vonzóbb az egész játék=>többen veszik.(Ha hülyeséget mondok és a 2 végéből kiderült volna valami magyarázat amiről nem tudtam akkor bocsi,sajnos még nem fejeztem be pedig már jónéhány hónapja tolom csak időhiány miatt még nem fejeztem be).

Creativ3Form:Minden fajt ki akarnak nyírni szóval az összes bolygó sorra kerül előbb-utóbb,így Shepard is,de túl sok idő lenne rá vadászgatni (ha még a Normandy-n van akkor főleg),szóval inkább megtámadják a Földet és akkor valószínűbb hogy Shepard fel fog tűnni és a túlerő ellen nem tud mit csinálni.
lordrevan
lordrevan 2010.12.16. 19:30
Egyértelműen logikus az emberek megtámadása. Nem emlékszem teljesen, de mintha a játékban lett volna olyan említve, hogy ha a Kaszások (már ha ismerik egyáltalán) félnek valamitől, akkor az emberekettől.
Ha belegondulunk akkor tényleg számumkra racionálisan fenyegetést jelentenek az emberek. Egyetlen ember képes volt két Kaszást haza vágni, arról nem is beszélve, hogy a Begyűjtöket és a Geth-eket is jól helyben hagyta (az előbbit inkább).
Felmerül a kérdés, hogy melyik döntés eredményezi a jobb befejezést majd a 3. részben. A Tanács megmentése mindenképp, így egyszerűbb lesz meggyőzni a többi lényt, hogy támogassanak minket. Geth-Kvárian háború nem igazán elönyös. Rakni királynő megmentése is egy előny. Légió és a gethjei támogatására is lehet számítani stb. stb.
Viszont ami érdekes a második rész végén lévő döntés a Begyűjtő bázis kapcsán, mert két lehetőség van: vagy hatalmas segítség lesz, vagy pedig úgy a visszájára sül el a dolog, mint a huzat. Nagyon várom már a befejezést, mint sokan. Epikus végkifejlettel!
ajánlott olvasnivaló