25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Modern Warfare 3 - bejelentés közeleg?

Lapértesülések szerint április közepén mutatják be hivatalosan a Modern Warfare harmadik részét.

Írta: Retee 5 hozzászólás

2010 áprilisában jelentették be az utolsó Call of Duty epizódot, a Black Opst, s könnyen lehet, hogy az idei év áprilisa ismét a CoD hónapja lesz. A brit UK PlayStation magazin értesülései szerint ugyanis valamikor a jövő hónap közepén bemutatják a Modern Warfare 3-mat, melyen a januári hírek szerint jelenleg egyszerre három csapat is dolgozik. Részletek egyelőre még nincsenek, ám az biztos, hogy az Activision már jó ideje kiadta a parancsot az MW3 elkészítésére, így a hivatalos bejelentést sem halogathatják sokáig.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Call of Duty: Modern Warfare 3

Platform:

Fejlesztő: Infinity Ward

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2011. november 8. PC
n/a: PS3, X360, Wii

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

EnforcerHUN
EnforcerHUN [914]
És már vannak teaser!-ek! is;-)
Skorpio90
Skorpio90 [5508]
Ennél nagyobb kamut, te jó ég...
GustyX
GustyX [7048]
CoDMW3 közeleg
YESSS!!!!
ufodani
ufodani [17743]
És amit még találtam a bejelentéshez:

Call of Duty: páratlan mesterséges intelligencia

""Izgalmas hírek szivárognak a Treyarch boszorkánykonyhájából; a Call of Duty: Black Ops fejlesztéséért felelős vezető designer szerint az általuk fejlesztett legújabb epizód olyan játékmenetbeli újításokat vezet be, ami a sorozat történetében valódi mérföldkőnek számít. A játéktervező és a stúdió igazgatója a Game Informer legfrissebb számában olvasható előzetesben számolt be arról, hogy milyen érdekes újdonságokra számíthatunk a világ (egyik) legnépszerűbb játékának folytatásában.

Mindenképpen szeretnénk javítani a mesterséges intelligencia és a pályatervezés színvonalán – nyilatkozta Brandon Marino, a stúdió kreatív igazgatója. – A korábbi kötöttséget ezúttal nagyobb, nyílt terepekre cseréljük. A pályák kiismerése komoly munkának ígérkezik; komplex, összefüggő helyszíneket szeretnénk teremteni, ahol a történetvezetés komoly kohéziós szerepet játszik. Előfordulhat, hogy egyes szakaszokat többször is be kell járnunk, de ez nem fog a játékmenet rovására menni – a továbbjutás módjának kiötlése remek élményekkel kecsegtet.

Jeletős változásokra számíthatunk a mesterséges intelligencia terén is; erről Geoff McCulloch, a csapat vezető designere beszélt.

Már a fejlesztés jelen fázisában is elképesztő fejlődést vehetünk észre – nyilatkozta McCulloch. – A katonák nemcsak riadóztatnak, ha észrevesznek bennünket, hanem elterelő manővereket is alkalmaznak, igyekeznek bekeríteni, elterelik a figyelmünket, aktívan használják a tereptárgyakat. Megeshet, hogy a pályán található objektumokat használják fedezékként – ez nem csak annyit takar, hogy elbújnak a tereptárgyak mögé, hanem hordókat, ládákat borítanak fel, hogy gyors fedezéket tákoljanak össze. Természetesen lehetőségünk lesz a járművek használatára is – ezúttal az összes, a pályákon fellelhető eszközt beindíthatjuk -, viszont ezzel érdemes vigyázni, mert könnyen kilőhetnek belőle, és ilyenkor hajlamosak átvenni a járgányok irányítását.
Az érzékszerveik is páratlanul kifinomultak, ráadásul képesek tárgyakat is használni. És nem csak azokat, amiket a küldetés elején automatikusan megkapnak, hanem azt is, amit találnak – folytatta McCulloch. – Használhatnak zavaró berendezéseket, éjjellátó készülékeket, így a sötétben is kiszúrhatnak minket – sőt, ha a szemétkupacok közelében rejtőzünk el, még a szagunkat is megérezhetik. Mindez csak azért említésre méltó, mert lesznek földalatti helyszínek is, ahol a zseblámpa és az éjjellátó fontos szerephez jut, így ügyelnünk kell arra is, hogy ne tévedjünk el, de minket se szúrjanak ki. A szivárgó csatornavezetékekből fröcskölő szennyvizet érdemes elkerülni, és érdemes mindig az árnyékban maradni, ugyanis a lámpák kilövésére automatikusan felkapcsolják a náluk lévő éjjellátót, és azonnal kiszúrnak minket.

Izgalmasan hangzik – úgy tűnik, a Call of Duty végre kitör a scriptelt háborúzás kelepcéjéből, és a legnagyobbakkal készül egy ligában versenyezni. Novemberben meglátjuk, hogy mi fog ebből kisülni – a játék akkor kerül a boltok polcaira..""
OGI
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (5 db)