Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

CoD: Black Ops - Escalation érdekességek

Érdekes infók kerültek ki a közelgő Black Ops DLC-ről.

2011.04.27. 12:00 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Call of Duty: Black Opshoz készülő Escalation DLC igazi sztárparádéval kecsegtet, ugyanis a DLC-vel érkező, felújított zombi módban bizony nagy szerepet kap pár horror veterán.
Önmagát alakítja majd George A. Romero, mondjuk ki: a zombi filmek keresztapája, de rajta kívül még hangját adja az új kiegészítőhöz Robert Englund (Rémálom az Elm utcában), Sarah Michelle Gellar (Buffy a vámpírok réme), Michael Rooker (The Walking Dead) és Danny Trejo (Machete) is.
"Ez a Treyarch tiszteletnyilvánítása George A. Romerónak, aki definiálta a zombihorror műfaját és a hihetetlen munkássága komoly inspirációt nyújtott a számunkra." - közölte Dave Anthony, a Treyarch munkatársa. "Nagy megtiszteltetés volt együtt dolgozni ilyen tehetségekkel, akik szenvedélye és energiája a karaktereket egyből életre tudta kelteni. A fanatikusok meg fognak őrülni érte."
Persze nem csak zombi mód érkezik a kiegészítővel, hanem a megszokott pályacsomag is, melyről már hírt adtunk. A letölthető tartalom egyébként május 3-án válik elérhetővé az XBLA rendszerén, valamint a PSN-en; PC-re "valamivel" ez után érkezik majd meg. ■

Call of Duty: Black Ops
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló