Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Thief 4 - helycsere

A Deus Ex fejlesztői átadták a helyet a Thief 4 csapatának.

2011.04.28. 13:08 | rootshaper | kategória: Játék

Hivatalosan is megkezdődött a Thief 4 gőzerővel való fejlesztése, sokak hatalmas örömére. Rég nem hallatott magáról semmit a sorozat, pedig mindegyik résznek megvolt a kellő sikere és az óta is komoly rajongótábor várja az új kalandokat abban a sötét, steampunk hangulatú világban.
Az Eidos Montreal stúdiójában a Deus Ex: Human Revolution fejlesztése a sok csúszás ellenére is már a célegyenesben van, így átadják a helyet a Thief 4 fejlesztőinek. Ez annyit tesz, hogy a fő produkciós szint teljes egésze most már a Thief 4 fejlesztőié, a Deus Ex új részének munkatársai pedig egy kisebb helyre költöznek.
„Az elmúlt négy évben a Deus Ex összes fejlesztője ugyan azon a helyen ücsörgött, rengeteg koncepciós rajz és dizájn terv között, de most eljött az ideje, hogy ezeket leszedjük és átadjuk a helyünket a Thief fejlesztőinek. Ez egy furcsa nap volt.” – közölte a Deus Ex: Human Revolution fejlesztője, Jonathan Jacques-Belletete. Ezen kívül még azt is megosztotta a rajongókkal Jacques-Belletete, hogy a két fejlesztőgárda teljesen el van szeparálva egymástól és semmi szerepe nincs a Thief fejlesztésében.
„Az egész csapat (akik a Thief 4-en dolgoznak) szuper, a művészeti vezető nagyon jó barátom, így tudom, hogy a Thief is a legjobb kezekben van.” – nyugtatta meg az aggódó rajongókat.
Az Eidos Montreal megerősítette, hogy készül a Thief 4, de hivatalos bejelentés még nem érkezett. Most már minden szem a közelgő E3-ra szegeződik, ahol talán hivatalosan is lerántják a leplet, következő sikervárományos játékukról. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Thief (2014)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Thief (2014)

hozzászólások (3)

Balanses
Balanses 2011.04.28. 13:14
YES!
VodevilX
VodevilX 2011.04.28. 14:52
NAGYON HELYES!!!:-)
ajánlott olvasnivaló