Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fable 3 - demó a megjelenés napján

Hamarosan megjelenik a PC-s Fable 3, és egy demó is érkezik vele.

2011.05.11. 17:02 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Fable 3 PC verzióját már mi is leteszteltük, a cikk is hamarosan megjelenik nálunk, azonban akik nem hinnének nekünk és szeretnék a játékot a saját szemükkel megcsodálni, azoknak ez egy kimondottan jó hír. A Microsoft a legutóbbi Xbox Live Marketplace időrenden tette a hírt közzé, a megjelenés napján érkezik a Fable 3 demója is.
A Microsoft mintha kezdené tényleg betartani az ígéretét, ami a PC játékosok felé fordított több figyelmét illeti. A PC verzió ugyanis 3D támogatással, új tartalommal és egyéb érdekes fícsörökkel érkezik, az pedig már csak a hab a tortán, hogy még demó is lesz belőle.
A játék május 17-én debütál és kizárólag digitális letöltésként jelenik meg a Microsoft erre a célra létesített Windows Live Marketplace-n keresztül, valamint az inkább népszerű Steam-en egyaránt. Ha a Microsoft rendszerében rendeled elő a játékot, akkor egy ingyenes Fable: The Lost Chapters példányt kapsz hozzá - és képzeld hozzá, mi történt a kettő közt, mert a Fable II még mindíg nem jelent meg PC-re -, viszont ha a Steam-en, akkor négy új fegyvert, és öt tetoválás csomagot tudhatsz magadénak. ■

Fable III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fable III

hozzászólások (6)

Slyder
Slyder 2011.05.11. 19:32
Addig örülj amíg nem tudod milyen... az agyhalott molyneux porig alázta a Fable-t.
Hype
Hype 2011.05.11. 19:56
Az 1 ugye volt pc-n az nem volt rossz, azóta kimaradtak a dolgok mert no konzol, azért egy próbát megér, legalább ha már lesz demó..
Dark Archon
Dark Archon 2011.05.12. 09:14
Hát ja, legalább ki lehet próbálni. Csak a logikát nem értem, miért a megjelenés napján... 1-2 héttel előtte több értelme volna.
rootshaper
rootshaper 2011.05.12. 10:34
miért? a megjelenés napja után már nem ugyanazt a Fable 3-at kapod ha csak utána rendeled meg?
Dark Archon
Dark Archon 2011.05.12. 10:48
De, csak a kiadónak nem mindegy, mikor kapja meg a pénzét. Gondolom :)
ajánlott olvasnivaló