Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ubisoft - átszerveződés

Be nem jelentett projekteket töröltek, anyagi gondok miatt.

2011.05.16. 10:10 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A csütörtök este közzétett Ubisoft anyagi helyzetjelentés nem mutat valami fényes összképet, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy jó pár eddig be nem jelentett projektet töröltek a cég háza táján. Joggal merül fel bennetek a kérdés, hogy a Beyond Good and Evil 2-vel és az I Am Alive-al mi lehet a helyzet? Szerencsére ezt a két projektet nem érinti ez a leépítés, annak ellenére sem, hogy az utóbbi években nem sokat hallhattunk róluk.
Szerencsére ezt egy Ubisoft szóvivő is megerősítette, így legalább ez miatt nem kell aggódnunk és nagy reményeket fűzhetünk a közelgő E3-hoz, ahol talán végre mozgás közben is láthatjuk valamelyik nagy durranást.
A Beyond Good And Evil 2-ről egyébként nagyjából akkor hallhattunk utoljára, mikor egy hír röppent fel, miszerint már nem fejlesztik a játékot. Ezt azonban megcáfolták és az Ubisoft hivatalosan is közzétette, hogy a játékot jelenleg is fejlesztik. Az I Am Alive-al kapcsolatban pedig arról érkezett egy - mint később kiderült: kacsa - hír, hogy csak és kizárólag letölthető cím lesz, ezt azonban megcáfolták. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló