Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gotham City Imposters - bejelentés

Egy merőben új letölthető játékkal jelentkezik a Warner Bros. Interactive.

2011.05.16. 20:49 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nem, most nem az Arkham City-ről lesz szó. Ez valami egészen más, melyet a Warner Bros. Interactive kíván kiadni és a Monolith fejleszt. Az a Monolith, melynek a Blood sorozatot, a Shogo MAD-et, valamint a No One Lives Forever szériát is köszönhetjük. Jelneleg egy csapat alapú FPS lövöldén dolgoznak, melyben 4v4 csatákat kell majd megvívniuk az imposztoroknak.
A helyszín természetesen Gotham City, melyet elárasztottak a gonosztevők, melyek Batmennek és Jokernek álcázzák magukat. Ezek leszünk mi, lehetőségünk lesz megalkotni a saját Batman vagy Joker imposztorunkat, hogy aztán összecsaphassunk egymással a városban.
"A Gotham City Imposters teljesen megváltoztatja a szuperhősös játékokról kialakult elképzeléseket, egy merőben új szemszögből mutatja meg a DC univerzum legendás városát, Gotham City-t" - közölte a Warner igazgató-helyettese, Samantha Ryan. "A Monolith a feje tetejére állítja Gotham City-t és egy olyan új lökést ad neki, amit a fanatikusok sem fognak tudni visszautasítani. E közben pedig megmarad a régi jó rivalizálás Batman és Joker között is."
További részletekkel hamarosan szolgálnak majd, addig is kövessétek a játék alakulását a facebookon. ■

Gotham City Impostors
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gotham City Impostors

hozzászólások (2)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2011.05.17. 08:36
Meddig fog terjedni vajon az imposztorkodás lehetősége? A Batmanek például használhatják majd az öv kis szerkentyűit, a Jokerek pedig a mérgező, illetve savas bombákat? Még megvárom az első trailereket, de így elsőre nem fogott meg annyira ez koncepció... egy játékot arra építeni, hogy 16 Batman püföl 16 Jokert Gotham City különböző helyszínein?
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2011.05.17. 08:38
Jobban meggondolva lehet, hogy ez a válasz a Marvel Universe játékra.A legutóbbi hírek szerint abban sem lesz limit, hogy hányan választhatnak egy karaktert, és így harcolhat majd 18 Pókember, 20 Vasmberrrel karöltve 30 Zöld Manó ellen.
ajánlott olvasnivaló