Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Túlmelegedik a Playstation 3 az új firmwaretől?

Elsősorban a régebbi modelleket érintheti a hiba.

2011.05.19. 10:34 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Rájár a rúd a Sonyra mostanában. Nem elég, hogy közel egy hónapig szüneteltetnie kellett a Playstation Networköt egy hackertámadás miatt, most újabb gondok adódtak a konzol körül.
A legújabb, 3.61-es firmware frissítés - amit kifejezetten a PS Networköt ért támadás miatt adtak ki - komoly gondokat okoz a régi, Fat készülékek között. A felhasználók túlmelegedésről és véletlenszerű leállásról számoltak be, mikor a Rockstar Games új játékát, az L.A. Noire-t futtatták.
"Több jelentést is kaptunk, melyek arról számoltak be, hogy a játékosok túlmelegedést, vagy három sípolás utáni leállást tapasztaltak, mikor az L.A. Noire-t futtatták. Ez elsősorban a 60 és 80 GB-os Fat készülékeket érinti." - áll a Rockstar Games nyilatkozatában - "Az elsődleges jelentések alapján úgy tűnik, hogy a legújabb 3.61-es firmware telepítése okozza a konzol túlmelegedését. Más beszámolók szerint további játékok esetében is előfordult már a jelenség, miszerint a készülék leállt, vagy vörösen kezdett villogni, miután a firmware frissítés megtörtént."
A Rockstar azt javasolja a játékosoknak, hogy aki hasonlót tapasztal, az mielőbb lépjen kapcsolatba a Sonyval. A cég már dolgozik a hiba okainak feltárásán és megszüntetésén.
"Tovább teszteljük az L.A. Noire-t az összes firmware verzión, valamint az összes konzol típuson, hogy mielőbb kiderítsük, mi okozza a hibát és orvosoljuk azt. Mint mindig, azonnal jelezni fogjuk, ha van miről beszámolnunk." - nyilatkozta a Sony az esetre reagálva. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló