Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - érkezik az 1.2-es patch

Ma érkezik a második javítás a játékhoz.

2011.06.03. 08:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Witcher 2 megjelenését nem sokkal később az első javítócsomag követte, ahogy azt már megszokhattuk a játék első része esetében. Az első patch töménytelen mennyiségű hibát kijavított, ám úgy tűnik, még így is maradt min változtatni. Ezért a fejlesztők bejelentették, hogy készül a második javítás, ami tovább polírozza a játékot.
Több mint 50 bugot hivatott megszüntetni, többek között az első játékból áthozható mentések körüli gondokat, billentyű kiosztást érintő hibákat, valamint javítani fogja a teljesítményt és a harcok közben felmerülő célra tartási gondokat.
A javítócsomaggal együtt egy DLC is érkezik, mely a Barbers & Coiffeuses címet viseli és öt új hajviseletet tesz elérhető Geralt számára.
A patch bejelentésével egy időben a The Witcher 2 Xbox 360-as megjelenési dátuma is hivatalossá vált, ami november 15-re esik. A konzolos változat semmiben nem fog különbözni a PC-s játéktól, minden letölthető tartalom elérhető lesz hozzá is. A PS 3-as verzióról továbbra sincs szó. ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (7)

rootshaper
rootshaper 2011.06.03. 11:33
én is alátámasztom. bár lövésem nincs, mit bénáztak egyesek, mert nálam a nyers verzió ami a DVD-ről települt is simán produkált játszható sebességet 1-2 effekt kikapcsolásával és 1680x1050 felbontásban. a gépem pedig infóban, nem győzöm hangsúlyozni, milyen szar már :D
Dark Archon
Dark Archon 2011.06.03. 11:52
Nem ez a lényeg, hanem, hogy annyira félkész állapotban adták ki az elsőt is, hogy csomót szarakodtam a patch-ekkel, majd a 2 órán át települő EE-vel, hogy nincs kedvem még egyszer eljátszani. Persze, az is futott a korongról, csak hát órákig töltött meg ilyenek. Megvárom, amíg ezt is kiadják újra, gyárilag patchelve, ami ékes bizonyítéka annak, hogy anno is egy bitromhalmazt kaptunk, bármennyire is jó volt a játék. Dupla öröm: olcsóbb is lesz idővel és jobb is a játékélmény.
rootshaper
rootshaper 2011.06.03. 13:32
ugyan már. ez nem települ két órán át, nem kell "szarakodni" a patchekkel - minden játékhoz jönnek ki javítások, mit kell ezen hisztizni?

"Persze, az is futott a korongról, csak hát órákig töltött meg ilyenek." - asszem nagyon félreértettél, én nem erről beszéltem, hanem arról, hogy a DVD-ről telepített 1.0 verzió is remekül futott... szó sincs lemezről futtatásról meg órákig töltögetésről sem.

egyébként meg saját döntésed természetesen, csak ezek az érvek amiket felsorakoztattál, egyszerűen nem állják meg a helyüket. pusztán általánosítás az alapján, hogy az első rész milyen volt.
McCl@ne
McCl@ne 2011.06.03. 14:13
Ha meg nem jönne patch, az lenne a baj. Dark Archonnál életforma ez a "megvenném, de sóher vagyok és ezért elméleteket gyártok, hogy miért nem költök ilyenekre" stílus (?)

Minél több patch jön egy játékhoz, annál jobb. Lehet, hogy szar állapotban jött ki, de legalább foglalkoznak vele. Ez is valami, nem minden cég áll hozzá így.

rootshaper: kibaszott unalmas már ez az "én gépemen elsőre is jól ment szöveg". Szerinted akinek gondja volt vele (kb. a játékosok 70%-a, vagy inkább több) az nem szarja le? Semmit nem jelent, mert a CDP is elismerte, hogy elbaszták, azért is jött ki "azonnal" a javítás, ami után érdekes módon az említett kb. 70% szerintem simán 10 alá esett. Rajtam is ez segített, meg a többségen is. Örülj neki, hogy nálad jól ment, a kisebbséghez tartoztál.

Nálam a patch és a driver kb. 20 fps-t dobott, high-on simán megy már 30-40-nel és gyönyörű. De ez SEMMIT nem változtat a tényen, hogy megjelenéskor gondok voltak.

Érdekes, hogy pl. a Deus Ex "próbaverziója" fullon megy, nem mértem, de simán 35+ mindenhol. Élsimítást nem kapcsoltam, jó így is. Tudod, a szar laptopomon. Igaz, nem is olyan kibaszott gyönyörű, mint a Witcher 2, de mégis, egy hónapokkal a megjelenés előtt álló játék.
rootshaper
rootshaper 2011.06.03. 14:24
ennyit számít az, hogy a SE egy tapasztalt fejlesztő cég, több különböző stílusú játékkal a háta mögött, a CDP meg egy kétjátékos cég, kevés tapasztalattal. nem érdemes őket összehasonlítgatni, hogy melyikük tud jobban optimalizálni egy motort. arról nem is beszélve, hogy a crystal engine már létezik egy ideje, a RED engine-t pedig ők maguk fejlesztették.
ajánlott olvasnivaló