Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DiRT 3 - jótékonysági DLC

Megérkezett a Colin McRae Charity Pack DLC.

2011.06.03. 17:51 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Alig került a boltokba a Codemasters új játéka, a DiRT 3, de már az utóbbi tendenciához hasonlóan érkezik is a DLC dömping. Az első letölthető tartalom egy Ford Escort Mk II vezetését engedélyezi - öt festéssel - és az összes bevételt a Colin McRae alapítványhoz juttatja el a cég. Tehát aki kifizet érte 2 amerikai dollárt, már magáénak is tudhatja ezt az ikonikus járművet, valamint nyugodtan dőlhet hátra az ülő alkalmatosságában és kezdhet neki rallyzni, annak tudatában, hogy a napi jó cselekedetet már véghezvitte a vásárlással.
Érkezik még hamarosan pár letölthető tartalom a játékhoz; ezek a DLC-k egyelőre úgy fest, hogy Ken Block csomagot, Monte Carlo Rally DLC-t és Asian X Games DLC-t fognak jelenteni, valamint kisebb autó és pályacsomagokat is.
Fontos tudni, hogy a játékot már külön bejáratú tesztpilótánk, SityiSXT javában pörgeti - saját állítása szerint Hungaroring alakú a mellbimbója - így a teszt is hamarosan várható itt nálunk, amiből megtudhatjuk majd, hogy jó-e nekunk a Gymkhana és tényleg kellő mennyiségű rally-t sikerült-e a Kódmestereknek a játékba integrálni. ■

DiRT 3
A legutóbbi DiRT 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.